HOT LIPS! Uansett alder!


Det er ikke alle som er så heldige at de er født med lepper ála Angelina Jolie. men hvis du pleier leppene riktig, så går det faktisk an å få de fyldigere. Helt sprøytefritt!

Er du:

Rundt 20 år:
- beskytt leppene med solfaktor!
Enn så lenge har ingen linjer eller rynker dukket opp rundt leppene. Men UV-stråler er med på å bryte ned kollagenet i leppene, og gjør de også tørrere.
Sats på fukt som pleie, og bruk gjerne en gloss med ingredienser som gjør leppene fyldigere. Beskytt leppene med solfaktor, det finner du nå i mange leppestifter og glosser.
Let også etter produkter som kan inneholde grønn te eller granateple. Disse antioksidantene er med på å reparere etter solens eventuelle skader.

Rundt 30 år:
- finn en god leppebalsam som inneholder Retinol!
Leppeprodukter som inneholder Retinol kan være med på å øke kollagenproduksjonen. Dette hjelper til med å jevne ut vertikale linjer rundt munnen.
Rundt 30 vil de første tegn på linjer/rynker og tørrere lepper vise seg, spesielt om du røyker.
Jo smalere lepper man er utstyrt med fra naturens side, desto flere rynker vil man merke.

Rundt 40 år:
- unngå irriterende ingredienser i produktene!
Unngå lip plumpers med irriterende ingredienser, som for eksempel krydder. Det gjør at leppene svulmer opp og ser større ut for en liten stund, men på sikt kan de tørke ut leppene. Liker man spesielt godt krydderinnholdet, så sats på produktene som i tillegg til krydderingredienser, også inneholder fuktighetsbevarende ingredienser. Disse inneholder også gjerne hyaluonisk syre og kollagenoppbyggende peptider, så disse produktene er reparerende i tillegg.

Hva er kollagen?
Kollagen er et protein som finnes først og fremst i bindevev som hud, ben, sener og i blodkarsveggene. Det består av aminosyrer som prolin, glycin, glutmaninsyre, alanin og arginin.
Kollagenets viktigste oppgave er å gi styrke og elastitet.
 

Det finnes mange lip plumpere på makedet.
Sørg for å finne en du liker, og som er pleiende på de
områdene som passer for dine lepper.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine