Finn det perfekte pudderet for deg!

Finn det perfekte pudderet for deg!

Feil pudder kan ødelegge en hel make up. Derimot kan det riktige pudderet gjøre den ekstra holdbar og flott.
Det finnes så mange ulike varianter, og ofte kan det være vanskelig å vite hva man skal velge.

Er du usikker får du en liten oversikt her:

Løspudder
Løspudder brukes for å fiksere, og til å binde makeupen. Du legger det helt til slutt når du er ferdig med å sminke deg. Bruk det gjerne på morgenen, når makeupen skal holde så lenge som mulig utover dagen. Bruk en børste eller en puffe. Børst bort overflødig pudder, uansett hvilken applikeringsmetode du velger.
Bruk et transparent pudder for et så naturlig resultat som mulig.

Compact Powder (Kompaktpudder)
Kompaktpudder og presset pudder er det samme. Et håndveskeprodukt som er smart å ha med seg for å rette på makeupen under dagen. Brukes for å matte ned blanke partier. Kompaktpudderet er veldig dekkende, så hvis du vil ha en lettere og mer naturlig effekt, kan du bruke for eksempel en børste til påføring.
Jeg anbefaler kompaktpudderet til kveldsbruk fordi det er så dekkende.

Krempudder
Krempudder går under flere betegnelser. For eksempel kompaktkrem, eller det mest vanlige - compactfoundation. Dette pleier å være, som navnet tilsier, veldig kremete. Dessuten blir det nydelig hvis det påføres riktig. Brukes som base og kan erstatte både foundation og løspudder. Påfør tynt med fuktet svamp. Legg aldri et nytt lag senere på dagen. Med krempudder blir dette det samme som å legge en ny makeup over den gamle, og det ser både klumpete og tykt ut. Som regel behøver man ikke legge et ekstra lag, for dette holder seg kjempefint. Lenge.

 
Har du tørr hud, kan det være veldig fint å bruke krempudder. Da føler du ikke at huden tørker ut, og du får litt ekstra fukt til huden.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine