Foundation - Basisregler!

Foundation - Basisregler!

Det er ikke så mye det er regler på lenger, innen mote og makeup, men når det kommer til foundation, ja da er det mange. Forskjellen på å følge de, er rett og slett flott eller mislykket makeup!
Så fortsett og les:

Har du en hud med kjølige toner skal du gå for en foundation med nøytrale/rosa toner. Varm hud trenger en mer gul/gylden tone. Har du oliventoner i huden, skal du enda mer over på den dypvarme siden.

Test aldri fargen på hånden. Vi har aldri samme farge på hendene og i ansiktet. Test i stedet langs kjeven. Det er her det største skillet oppstår hvis fargen er feil. Hvis fargen smelter inn sammen med din hudtone, da har du funnet den riktige.
Husk at foundation aldri skal ha annen farge enn din egen. Er den for lys ser man grå og gusten ut, og er den for mørk, ser man gjerne skitten og skjoldete ut.

Legger du en primer (base) før foundation, vil makeup'en holde seg pen mye lenger. Primeren jevner og glatter ut huden kjempefint også.

Bruker du concealer, er det viktig at denne er en halv nyanse lysere enn din foundation. Da unngår du at ansiktet ser "flatt" og livløst ut, samtidig som du får frem lys- og skyggeeffekter.
Bruk pensel på produkter som er flytende. Du sparer store mengder med produkter, og resultatet blir penere og jevnere. Til kremfoundation brukes en tilhørende svamp, og til pudderfoundation brukes en Kabukibørste. Farget fuktighetskrem klappes lett inn med fingrene.
Riktig verktøy til de ulike produktene gir det fineste resultatet.

Etter at du har lagt foundationen ferdig, børster du inn et lett dryss med et transparent pudder over huden for å "sette" makeup'en. Da bevarer du makeup'en kjempefint, og lenge utover dagen.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine