Guide til riktig BH-kjøp

Guide til riktig BH-kjøp


Faller stroppene ned?
Bhen er muligens i feil størrelse, eller den kan ha mistet elastisiteten. Hvis den er for stor eller for uelastisk, vil den ikke sitte ordentlig inntil og begynne å skli. En måte å se om bhen passer, er å se om den sitter like høyt foran og bak. Det skal være lik høyde på begge sider.

Brystene buler over bh-kanten.
Bh-koppen er for liten eller fasongen på koppen er feil til din byste. For gjennomsnittsfiguren eller for plus-size figur er det ofte at halvkopp- bher ikke dekker nok. Dette er med på å lage en "bulk" øverst på brystene, og man føler ofte at de ramler ut. For å unngå dette, prøv bh i fullkopp eller en som gir litt mer støtte foran. Spilebh med bred støtte foran er også et godt valg.

Gravid? Hva slags bh?
Mest sannsynlig vil du øke litt i størrelse både i kopp og omkrets når du er gravid. En bh laget i mikrofiber og bomull "vokser" med deg, og du slipper gnaging ettersom det i mikrofiber er veldig god stretch. Da trenger du heller ikke å bytte den ut så ofte som du må med en bh uten like god stretch.

Riktig tid for kjøp av ammebh.
Det beste er å kjøpe ammebh ca 3 uker før termin. Du øker sannsynligvis ikke så mye mer i vidde de 3 siste ukene, så en bh i størrelsen du bruker på dette tidspunktet, er antakeligvis veldig lik den størrelsen du må ha i ammebh. Du vil nok måtte gå opp minst en koppstørrelse, da du skal ha plass til ammeinnlegg, og at brystene vil bli større pga. melkeproduksjonen.

Ryggplager eller smerter i skuldrene?
Hvis bhen ikke støtter ordentlig, vil all tyngden falle på skuldrene dine og det blir overbelastning. En bh med god passform flytter vekten av brystene lenger ned mot ryggen slik at baksiden av bhen sitter parallelt med fronten. Du skal ha mulighet til å senke stroppene og fortsatt føle at den sitter godt og stødig.

Rynker overst ved koppen.
Prøv en bh med søm foran. En sømløs bh kan ofte få brystene til å "hvile" nederst i koppen. Med søm får du støtte slik at de ikke "siger" ned.

Mer kløft!
Push-up bh med innlegg, enten i form av puter, vann, silikon eller luft. Husk at bh med silikon helst må vaskes for hånd, og i kaldt/lunkent vann.

Forskjellig størrelse på brystene.Et tips er å bruke en bh med innleggsputer du kan ta ut. Da kan du fjerne innleggsputen på den siden du er størst. Du kan også prøve en stretch-bh eller sportsbh som former seg etter kroppen din og holder alt på plass.

Tenk på at en rett BH vil vi automatisk rette opp holdningen, og vi vil dermed virke slankere. For ikke å snakke om komforten!

Foto: La Perla 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine