Nyttige og billige hudpleietips - del 2


Bland noen dråper med olje i din body lotion for enda mykere og smidigere hud.

Er du plaget med pigmentflekker, del en sitron i to og hold sitronen inntil flekkene i ca 10 minutter. Sitron har blekeeffekt, og flekkene vil bli merkbart mindre!

Ta deg tid til å legge en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken. Den fjerner døde hudceller, sorte prikker, og huden blir utrolig myk og smidig med ny glød. Flere av maskene forebygger også linjer og rynker.

Har du grov og ru hud, prøv å smøre huden med eggehvite før du legger deg for kvelden. La det sitte på under natten, og vask det av om morgenen igjen. Litt klissete og ekkelt, men det er verdt det, når du kjenner hvor mye mykere huden blir!

Når du barberer, bruk balsam i stedet for barberingsskum. Balsam gir masse fuktighet til huden, og hårene blir mykere slik at det blir jevnere resultat.
Ha noen dråper olivenolje i badevannet, og huden blir mykere. Huden blir også jevnere og finere.

Pass på at badevannet ikke er for varmt. For varmt vann tørker ut huden ytterligere.

Er du plaget av tørr hud og træl på føttene, bruk en fet fotkrem med enten peppermynte eller mentol. Smør på et tykt lag, og sett føttene i plastposer. Tre sokker utenpå, og sitt i ca 20 minutter. Bena blir silkemyke!
 
Avlsutt med å file bort eventuelle rester, og smør en gang til med fotkremen. Gjør du dette regelmessig, vil du være kvitt tørr hud og træl i løpet av kort tid!

Er du plaget med veldig tørr hud, hold deg unna koffein. Koffein har en tendens til å tørke ut huden.
 
Har du sprukken tørr hud på hender og føtter, smør de inn med vaselin eller olje. 
 
Tre bomullsokker på både hender og føtter og ligg med det om natten. Dette er en ukomfortabel måte å sove på, men det er verdt å prøve!

Spis masse gulrøtter. De er fulle av antioksidanter som bygger opp kollagenlageret. Dessuten motvirker A-vitaminet i gulrøttene tørr hud.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine