Rask hjelp for kvisene

Kviser har en tendens til å dukke opp når vi minst venter det, og på tidspunkt som er minst passende, som for eksempel før en stor begivenhet:

IKKE KLEM PÅ KVISENE!
Det er veldig fristende å prøve å klemme ut kvisene, men husk at hvis du klemmer røde kviser, kan du fort få mørke stygge arr. Dessuten flytter du bakteriene rundt, og kvisene og urenhetene kan spre seg, å lage ytterligere betennelse i huden.


LA HUDEN FÅ RO, VASK MED MÅTE Når huden er uren og kvisete, vil vi gjerne prøve alle råd vi får, og pøser på med alle slags produkter, som vask, rens, masker og skrubb. Overpleier du huden, kan den istedet bli rød og irritert, og kvisene kan faktisk bli flere.
Vask ansiktet med en mild og god rens morgen og kveld, og vær nøye med å fjerne makeup
.


UNNGÅ PRODUKTER MED FETT OG OLJE
Du kan bruke makeup selv om huden har kviser og er uren, men pass på at den ikke inneholder fett eller olje. Dette tetter gjerne igjen huden, og kan føre til mer uren og kvisete hud. Makeup'en bør være lett og naturlig, og også vannbasert. Bruk et lett løspudder i stedet for et tungt og dekkende kompaktpudder hvis du vil dekke urenhetene.

SOL OG SOLARIUM
Sol eller solarium kan hjelpe mot uren og kvisete hud, men selvfølgelig med måte og hvis du ikke går på medisiner mot kviser.
Husk å bruke solbeskyttelse som trekker raskt inn i huden. Til en fet hud er det godt å bruke en gelé istedet for krem, da kremen gjerne inneholder både fett og olje.

EKSPERTHJELP!
Unn deg en time hos en hudpleier som kan stille diagnose på huden din og gi den riktig pleie. Her får du også tips om hva som lønner seg å bruke av produkter på akkurat din hud.
 
Foto: buzzle.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine