Vil du synes? Bruk RØDT!

Mange jenter (inkludert meg) holder seg gjerne litt unna fargen rød fordi de tror at de ikke passer i fargen som gir oss ekstra oppmerksomhet. Mange tror også at man må ha en spesiell stil eller attitude for å bære fargen. Ingenting skriker vel mer "sexy" enn rødt, og det er akkurat det som gjør det litt vanskelig.
Enten man er en person som har masse selvtillit, er rak i ryggen og fornøyd med seg selv, eller en som er litt sjenert og tilbakeholden, så er man hot i rødt. Dermed basta! :-)


Hvis du ikke føler deg komfortabel med et helt rødt antrekk, prøv deg frem med å tilføre rødt i tilbehøret, helt til du føler deg tøff nok til å overføre rødt til klærne.
Med bare små detaljer vil fargen sprite opp antrekket ditt, uansett hva slags stil klærne dine har.


Hvis antrekket ditt er en dress av det konservative slaget, til for eksempel et møte eller til et kundebesøk, kan du live opp antrekket ved å bruke et par høyhælte røde pumps. Dette virker ekstra bra sammen med et blyantskjørt i knelengde, og vil gi oppmerksomhet til bena dine.


På dager du ikke gidder å legge så mye tid i antrekket, kan du matche jeans og t-skjorte med en knallrød klokke eller en remse armbånd. Det skaper med en gang spenning til et antrekk som du i utgangspunktet ikke har brukt tid på.
 
Skal du på fest, og er kjempelei din lille sorte? Prøv en glamorøs rød en istedet. Å kle seg i rød kjole på fest garanterer deg en helt annen oppmerksomhet!
 
 

Å male neglene røde, eller bruke en rød gloss er en super idé for å tilføre rødt tilbehør. Hvis du ikke er helt vant til fargen enda, kan du gå for en litt mer diskret rødnyanse på glossen, og gjemme den knallrøde til du blir mer vant til det. Prøv røde negler eller lepper til en date, for eksempel. Rødmalte negler går aldri av moten, og det er få menn som klarer å motsta en dame i rødt! :-)


En liten advarsel, bare:
Husk at rød er en mektig farge, og kan fint stå alene. Men pass på at du ikke bruker alt på en gang. For mye av det gode blir dårlig er det noe som heter, og det samme kan vi si om denne fargen. Dessuten vil fargen overgå deg en høy gang, og det er ikke det vi er ute etter.
Hold det pent og enkelt.

Rødt i seg selv er et tilbehør!
 
 
Foto:
Googlet

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine