"Førstehjelpsskrin" for klærne!

Det er vanskelig å være foreberedt på når en kleskrise kan oppstå, men er det ikke typisk at det gjerne skjer når man har pyntet seg til en ekstra spesiell anledning, da?
For å unngå uventede og fortvilende situasjoner, hvorfor ikke lage seg et "førstehjelpsskrin" for klær og tilbehør?

Lobørste
Hvor mange ganger har jeg ikke selv løpt av gårde til noe, for så å oppdage at jeg har på meg klær som tiltrekker seg alt av hår og lo, og virkelig skulle ønske at jeg hadde kjøpt den lobørsten på H&M for kr. 19? Nå er den forøvrig kjøpt inn, og disse fåes i forskjellige størrelser. Uunværlig! Ha den i bilen eller i veska.

Sikkerhetsnåler eller minisyskrin
Kjøper du et minisyskrin, så følger det gjerne med sikkerhetsnåler der.

Dette tar ikke plass i det hele tatt, det som jeg har er vel ikke større enn 5 cm, og helt flatt.
Der sitter det et par sikkerhetsnåler, en sort og hvit knapp, vanlig synål, og sytråd i hvitt og sort. Godt å ha hvis en knapp på kjolen skulle ryke, eller en glidelås skulle gå i vrange, eller noe annet som er typisk å skulle skje når man har pyntet seg.

Blank neglelakk
En blank neglelakk fikser raknede strømper supereffektivt. Påfør neglelakken i enden der den har raknet, så hindrer du at den rakner enda mer. Neglelakken tar dessuten mye mindre plass, og så slipper du å drasse rundt på en ekstra strømpebukse.
 
Plaster
Hvis du er som meg, og elsker høye hæler til fest, må du ikke glemme plaster.
Helst plaster som er laget for vannblemmer og til sko. Dette er ekstra viktig om skoene er nye!

Flekkfjerner
Kaffe- eller rødvinsflekker på den nye kjolen, er det samme som å få kvelden ødelagt. Ha en flekkfjerner klar i veska om katastrofen skulle være ute.
Jeg er på jakt etter en man ikke trenger vann for å bruke, det er jo ikke alltid man har mulighet til å fjerne flekken med vann og klut.

Dobbeltsidig tape
Dette er genialt med tanke på bh-stropper som begynner å skli ned, eller om du har en superutringet overdel som du vil skal sitte der den skal. For å feste tapen er det bare å fjerne baksiden på den ene siden først. Sett tapen der du vil ha den, og fjern så baksiden på den andre del og press i noen sekunder.
 
Roll on Parfyme
Hvis du skal ut rett etter jobben for eksempel, trenger man gjerne å freshe seg opp litt. Roll on parfymer er geniale da de kommer i små lettvindte forpakninger som ikke tar plass i vesken i det hele tatt. De ser gjerne ut som små rør.

Sammenleggbar paraply
Det er ingenting som er verre enn at himmelen åpner seg rett ned i det nystylede håret eller på den dyre silkekjolen.
Dette er også et klassisk eksempel på noe som kan ødelegge en hel kveld. En sammenleggbar paraply tar ikke store plassen. Paraplyen er vel nesten det viktigste å huske på av alle disse tingene!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine