Kaviarnegler?

Under new York Fashion Week får man se mye kreativt.

Kjendis og negledesigner, Pattie Yankee og hennes Dashing Diva team, klarte iallefall å få frem rikfolkets champagne- og kaviardrømmer da de la neglene backstage.

Inspirert av klærne - 'Nativ American theme', og ønskene til designerene, Carly Cushnie og Michelle Ochs, laget Pattie en noe spesiell look hvor hun brukte ørsmå perler fra kolleksjonen, og fikk det til å se ut som luksuskaviar på neglene. Det må man jo absolutt si passet bra til en native look, men hvor lekkert det var, det kan jo diskuteres.
Jeg tror for min egen del at det er den sorte fargen som gjør at det ser litt for ekte ut, og at de virkelig har dyppet fingrene i kaviar. Det hadde kanskje vært mer delikat om perlene hadde hatt en lys farge?

Lyst til å prøve?

Lakkér neglene i ønsket farge. To strøk.

Dekk hele negleplaten med lim (bruk lim som kun er beregnet på negler)

"Dypp" neglene i  små perler av matchende farge til neglelakken du har lagt. Disse ørsmå perlene fåes kjøpt i perlebutikker eller hobbybutikker. For eksempel Panduro.

Når perlene sitter på neglene kan du legge ett eller to strøk glitter over for å få mer effekt.

Jeg vet ikke hvordan holdbarheten er på disse neglene da, men det kan jo være stilig som en ekstra detalj hvis man skal på temafest eller lignende. Dette er en enkvelds look :-)

Dette må jeg jo bare prøve selv en eller annen gang.
Kanskje til en ekstem makeuplook? Jeg vil prøve med lyse perler.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine