Militærjakke - og fortsatt feminin?

1. Junya Watanabe 2. shopnastygal.com 3. O’Neill 4. Antik Batik 5. Elizabeth and James 6. Talula
 
Militærjakken er en stor hit nå! Det som kan være en utfordring med den, er å beholde den feminie looken som en helhet, uansett hva slags antrekk og sko du bruker den med. Militæranorakken for eksempel, kan se kjempestilig ut sammen med penklærne, når du bruker fantasien litt.

1. Bruk den sammen med smale jeans
For å motvirke militærjakkens litt posete stil er det stilig med smale og rette jeans til. Bruk mørke jeans og sko med litt hæler for en litt mer pyntet look og lysere jeans for en tøffere, mer hverdagslig look. Den hverdagslige går fint med alt fra ballerinasko til joggesko.

2. Belte
Skal du bruke jakka sammen med et pyntet antrekk, er det fint å bruke et belte på den. Gjerne i en farge som synes og litt bredde på beltet. Bruk det sammen med for eksempel skjørt med litt sving i, bootcut jeans eller den lille sorte.

3. Shorts
Det gir en stilig kontrast med korte underdeler som shorts, til en lang jakke. Denimshorts gir et litt mer avslappet inntrykk.
Å vise bena gir balanse til en gjenkneppet overdel.

4. Tilfør små, fine tilbehørsdetaljer
En av de enkleste måtene å gjøre jakken mer feminin på, er også å tilføre feminint tilbehør. Bruk for eksempel skjerf med blomsterdetaljer eller et par pene sandaler med stener og andre detaljer. Disse tingene gjør seg også fint sammen med tips nr. 2.

Aller finest blir det om du setter sammen antrekket etter din egen stil og personlighet.

Foto lånt fra:
Racked

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine