Anti age tips: Stopp rynkene!

Ettersom årene går, innser vi at uansett hvor flinke vi har vært til å ta vare på huden, det nye året har bare gitt oss et år til mer linjer eller rynker...

Nå er det riktignok ingenting som kan stoppe linjer, rynker og grått hår, men det som er sant er at det er mange ting som gir huden fin kvalitet, jevn og fin hudtone, og ikke minst forebygger! Og det vil i seg selv gi et yngre utseende.

Ta en titt på tipsene nedenfor, og prøv de ut. Her bruker du ingredienser og gjør ting som huden elsker, og du vil føle forandring på kort tid.

Og det beste med disse tipsene er at de er fullstendig frie for stress, og er ikke stressfri sone egentlig nøkkelen til ungdommelig hud da? :-)

Grønn te
Grønn te er stappfullt av antioksidanter, og det er ikke for ingenting at blant annet kinesiske kvinner har drukket grønn te i århundrer. Å drikke grønn te etter å ha spist fet mat for eksempel, er faktisk bevist å ha innvirkning på fettet som lagrer seg, og vil redusere mengden som blir igjen i huden. Drikk grønn te daglig for en yngre, sunnere og ikke minst slankere look. Grønn te virker inn på hele kroppen, ikke bare i ansiktet!
 
SOLFAKTOR, SOLFAKTOR, SOLFAKTOR
Det spiller ingen rolle om det fortsatt er full vinter og sommerperioden virker milevis unna. Sola er hovedfienden for linjer og rynker, selvom vi faktisk trenger den også i form av vitamin D.
I ansiktet trenger vi minimum solfaktor 15 for å holde linjene og rynkene på avstand. Solkremen vil også tilføre fukt og myke opp de linjene du allerede måtte ha. Det viktigste er at faktoren i kremen forebygger.
 

Fettsyrer og Omega 3 og 6
Omega 3 finner du blant annet i fisk og i egg for eksempel. Omega 3 er med på å få hjernen vår til å fungere helt til vi blir gamle og det gjør også hjertet sterkere. Fettsyrene holder huden myk og jevn og gir den finere kvalitet.
 
Serum med vitamin C
Vitamin C hjelper kroppen med å produsere mer kollagen, og det er kollagen som får huden til å se stram og slett ut. Tilfører du vitamin C vil huden bli nettopp det, og huden ser igjen yngre ut. Bruk serumet sammen med daglig ansiktsrens og ansiktskrem.
 
Slutt å røyke!
Ikke det at jeg skal høres formanende ut, for jeg røyker selv, men røyking får oss til å eldes mye raskere. Ingrediensene i røyken legger seg som et giftig lag rundt ansiktet, og gjør at huden får mindre oksygen og næringsstoffer. Særlig linjene rundt munn, nese og øyne blir tidligere fremtredende av røyking.
Huff, på tide å slutte helt med den dritten!
 
Hvite tenner
Ettersom årene går, vil tennene mørkne i fargen. Dette er helt naturlig, men kanskje ikke det peneste. Særlig hvis du er glad i vin og røyker i tillegg. Det finnes mange måter å få hvitere tenner på. Nå får man kjøpt små sett med bleking eller som jeg gjorde, fikk tannlegen til å lage en gom til meg, og kjøpte bleking hos han. Hvitere tenner vil automatisk forynge utseendet.
 
Begynn å trene!
Som regel når man begynner å trene, så er det for å gå ned i vekt, få større muskler osv. Men har du tenkt på at når du trener så vil mer oksygen pumpes rundt i blodet. Dette gir freshere hud med masse glød. Det kan faktisk gjøre oss 10 år yngre i utseendet samtidig som trening forlenger livet vårt.
 

Spis mørkt og fargerikt
Spesielt kål og spinat inneholder verdifulle antioksidanter, alle burde spise mer av dette, meg selv inkludert! Mørke grønnsaker inneholder sterke antioksidanter og hindrer kroppen å være betent innvendig. (Noe vi trenger spesielt etter å ha spist mye sukker)
 
Stress MINDRE og smil MER!
Noen ganger er de simpleste rådene mest effektive, men de er ikke alltid så lette å holde over tid. Det er en stressende verden vi lever i, og det er alltid noen som forventer at vi gjør vårt beste. Ta et minutt i løpet av dagen hvor du husker å smile litt ekstra, samtidig som du tenker at alt vil ordne seg. Prøv å tenke på det som er bra i livet, ikke det negative. Det er viktig å være fornøyd med det positive man allerede har. Da kan det bare bli enda bedre. Og er du flink til å smile og være positiv, ja da ser man automatisk yngre og freshere ut også :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine