Slik får du blankt og rett hår!

Er du nybegynner på å rette ut håret? Det er mye enklere enn du tror!
Alle kan få Jennifer Anistons rette og blanke hår!

Det er ikke så fryktelig mange årene siden, at den eneste måten å få rett hår på, var å føntørke krøllene ut av håret. Det tok veldig lang tid å gre, og også dra fallet ut av håret, samtidig som det ble kjempeslitt.
Takk og pris så er det ikke sånn lenger!

Med en rettetang av god kvalitet, kan alle få glatt og skinnende hår, og det på ganske kort tid også. Bare husk å være forsiktig hvis du ikke er vant til å bruke rettetang. Den blir varm!

For å få et vellykket resultat er det viktig at du har et hår som ikke er for slitt, og i riktig fasong. Hvis du vil ha helt glatt hår, så velg en frisyre som ikke er klippet i så mange etasjer. Jo færre etasjer, desto glattere blir håret. Pass også på å klipp håret ca. hver 6-8 uke. Tørre, slitte tupper er veldig synlige i helt glatt hår, og det kan få håret ditt til å kruse seg.

Hvis du retter håret for å slippe at det bruser seg, pass på at du ikke vasker håret for ofte. Det tørker nemlig ut håret. Du bør derimot bruke balsam hver dag for å tilføre masse fukt. Ta gjerne en hårkur en gang i uken, eller etter behov.

Avslutt hårvasken med en skikkelig kald dusj. Det glatter ut hårstråene, og gjør håret blankere.Ikke frottér håret. Klem heller ut vannet med et håndkle. Da slipper du flisete tupper og brusete hår.

Hårproduktene skal få frisyren til å sitte, og det finnes utallige typer av glattespray, lotions, serum, geleer osv. Det er vanskelig å si hva som passer ditt hår best, men det er viktig at du velger produkter som samtidig beskytter hårstråene mot varmen fra rettetangen. Husk at det skal brukes i vått hår. I tillegg kan du bruke glansprodukter helt til slutt, etter at du er ferdig med å rette.

Pass på at håret er helt tørt før du begynner å rette. Ikke børst håret når du tørker det, det sliter unødig på håret. Rett blir det uansett ikke før du går i gang med rettetangen.

Pass på at du ikke brenner hodebunnen eller håret når du retter - rettetangen blir VARM! Samle håret i mindre deler og glatt hver del ved å dra rettetangen med en jevn bevegelse gjennom håret. Drar du for raskt blir ikke håret helt rett, og når du drar for sakte kan du svi det. Det gjelder å finne en mellomting.

Det tærer på håret når du glatter det. Gi håret minst en fridag, (helst to, tre) i uken.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine