Brudestyling og veiedag i dag

Da bærer det snart avgårde til Drammen, der en spent brud og hennes forlover skal sminkes og styles.

Jeg gleder meg veldig, brudeoppdrag er blant favorittene, og det er sjelden jeg ikke feller noen tårer når vi er ferdige. Bruder er spesielle, og bruden jeg har i dag er en utrolig nydelig jente i utgangspunktet, så hun kommer til å se ut som en drøm! Kanskje jeg kan få lov til å dele noen bilder med dere senere i dag :-)

Ellers så har jeg veiedag i dag, og denne lørdagen stoppet vekten på 73,7 kg.
Jeg må jo le litt da, for hvis dette er alt jeg skal gå ned hver uke, så kan jeg jo holde på å slanke meg til påske, da! Jeg gikk nemlig ned 300 gram forrige uke, og jammen ble det ikke 300 gram denne uken også. MEN, jeg sier det igjen, det er NED, og da er jeg fornøyd. Det er nemlig ikke lett å skulle gå ned i vekt, samtidig som man trener styrke. 8,7 kg. to go! 6,1 kg til dit jeg nådde sist! Mitt nærmeste mål er nå 70 kg.
Derfor blir det ekstra spennende i morgen, da er det nøyaktig to måneder siden jeg begynte med treningen og spise sunt igjen, og jeg er superspent på hvor mange cm. jeg har gått ned rundt om på kroppen :-)

Jeg ønsker alle en kjempefin lørdag!
Når jeg kommer hjem skal jeg svare på alle kommentarene jeg har fått! :-)

4 kommentarer:

Anonym | 27. august 2011 kl. 19:59 sa...

hold ut! :) jo mer du går ned, jo vanskeligere blir det å fortsette å gå ned.

{ Liv } | 28. august 2011 kl. 08:17 sa...

Hei, hei, ja enig med deg, man må holde ut, det går både opp og ned, og man kan ikke forvente at man skal gå ned kilovis hver uke. Da blir det bare som du nevner, vanskeligere å fortsette. Fornuftig nedgang ligger på rundt 500 gram i uken tror jeg. Og som jeg sier, så lenge det går ned, så er jeg fornøyd! :-))

{ Siv } | 30. august 2011 kl. 16:14 sa...

Jeg beundrer deg for stå-på-viljen! Holde på i 2 mnd med sunn kost OG trening..hoy! Det blir muligens trening på meg ikveld..enten det eller så skal jeg ut i regnet og legge barkduk, haha..det er faktisk trening det også :-D

{ Liv } | 31. august 2011 kl. 10:51 sa...

Tusen takk, Siv, så koselig å høre, det øker motivasjonen min kjempemye! :-)) Det er litt vanskelig i starten, det er tungt å starte opp igjen, men det går raskt over når man ser resultatene komme!

Håper du fikk trent i går, og hvis ikke så er det for svarteste meg kalorier som blir borte av å legge barkduk, det er tungt nok det da! :-))

Klem!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine