GLAM opp hestehalen!

Hestehalen er vel en av de aller mest brukte frisyrene verden rundt skulle jeg tro, og også den som passer best til flest anledninger. + at hestehalen er den man kan forandre mest på også. Det er ikke rart at den ofte blir brukt.

Enten du slenger håret i en hestehale når du skal på trening, eller skal pynte deg.
Hestehale for meg er kanskje en litt for stor del av for mange anledninger.
Det er jo så lettvint, og det tror jeg at flere kan kjenne seg igjen i. 

Så det er på tide å glamme den opp litt!
Det er ikke mye som skal til for å freshe den opp i en ny utgave, og det er noe som absolutt alle kan få til!Noen forslag til hestehale som jeg synes passer godt under glamkategorien:

Flettet hestehale:

Kjempeenkelt! Alt du trenger å gjøre er å feste strikken på samme måte som du pleier med den vanlige hestehalen.
Vil du ha en litt mer pyntet look, setter du strikken høyere på hodet, og fletter en stram flette. Pass på at det ikke er noen småhår som stikker ut. Det fikser du enkelt ved å legge ned hår som stikker ut med litt gelé når du har flettet ferdig.

Stram og glatt hestehale:

Denne blir omtalt som en av de mes sexy utgavene av hestehale, så denne er 100% glam, og passer godt hvis man skal fjonge seg litt ekstra! Dette også en perfekt hestehale å gå for hvis du er på dag to, uten å ha fått vasket håret :-)
Skal du gå for denne får du looken ved å sette strikken høyt på hodet. Sett strikken skikkelig stramt, nesten så det gjør litt vondt. Det skal heller ikke være ett eneste frizzete hårstrå som stikker ut. Rett ut håret før du setter i strikken, og rett halen en gang til etter å ha satt det opp. Sorte og sotede øyne er superlekkert til denne looken!

Hestehale på siden:

Dette er en superfeminin og vakker utgave av hestehalen, synes jeg, og her kan man jo også variere mye. Enten ved å ha halen rett eller krølle den, alt ettersom hva man skal, og hva man synes er finest.
Dra alt håret til siden, og fest strikken ved øret, eller rett under. For at det ikke skal bli for flatt på den ene siden er det lurt å tupere litt før du samler alt håret. Dra strikken litt ut igjen etter å ha festet den, og juster så du får fin balanse på håret rundt hele hodet. Sveisen på bildet kan også fint gå under den rufsete hestehalen.

Rufsete og bustete:

Denne varianten er en superstilig kontrast til et ekstra pyntet antrekk. Jo mer bustete, desto større kontrast, og det gjør helheten veldig spennende.
Til denne hestehalen trenger du volum, så det er lurt å preppe håret, og så tupere. Når du har fått i strikken, er det fint å dra ut litt av luggen igjen, hvis du har en lang lugg. Hvis ikke er det fint bare å la håret skli ut av seg selv, for så å spraye det på plass. Det er også kjempefint å krølle enkelte lengder innimellom, for å tilføre ekstra volum og ulike lengder.

60'talls preg:


Denne hestehalen skaper nesten en litt kongelig look, og passer ekstra fint hvis det er en litt høytidelig anledning du skal bruke den i. Her trenger man mengder med hårspray og mye tupering!
Start med å dele håret på tvers, og legg håret du vil ha ned i luggen til side. Tuper og spray til du ser at du har fått høyde på det, og gre forsiktig med en naturbørste til du får igjen teksturen på håret. Pass på at du ikke grer for dypt, for da grer du ut tuperingen igjen. Samle håret bak i den høyden du vil ha det, og spray til slutt hele håret. Krøll gjerne halen, da vil frisyren bli enda mer pyntet og høytidelig. Mer feminin enn denne får du vel nesten ikke hestehalen.


Bildene er googlet.

2 kommentarer:

{ Tone } | 4. september 2011 kl. 15:48 sa...

Jeg har brukt alle disse variantene, og de funker veldig fint. Moro å "sprite opp" den kjedelige vanlige hestehalen litt :)

{ Liv } | 6. september 2011 kl. 14:43 sa...

Hei Tone! :-)

Nei det skal jammen ikke mye til for å forandre og fornye litt på en ellers kjedelig hestehale! Og ikke er det vanskelig heller :-)

Ha en super dag!

Klem fra Liv

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine