Går du for dyreprint? Her er 5 ideer!

Dyreprint som for eksempel leopard er skikkelig hot utover nå, det samme er jo slangeprint. I alle mulige variasjoner og på både klær og tilbehør. Egentlig så vil jeg si at disse printene egentlig alltid er i motebildet, det blir aldri helt borte, men så er det i noen perioder som de blusser skikkelig opp igjen og får ekstra fokus. Sånn som nå. Det er vel reptilprintet som virkelig hersker akkurat nå, men siden leopard er noe vi er mer vant til, så tar jeg utgangspunkt i det, men disse tipsene gjelder for all dyreprint, så vil du prøve ut noe av dette, så går du bare ut i fra din favoritt :-)

Det er som er spennende er å finne nye freshe måter å bruke det på. Kanskje du har noen av disse printene i skapet fra før. 
Skill deg ut ved å være litt kreativ, så tingene dine virker "nye" igjen.

Her er noen ideer som jeg skal gå for:

Sett printet i fokus!
Jeg har lyst til å fremheve leopardprintet skikkelig, så da går jeg for mer dempede farger ellers. Jeg elsker sort antrekk til dyreprint, enten det er bukser eller kjoler eller hva som helst. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i en ting med print, men det vil jeg skal synes skikkelig.

Leopardkjole fra Roberto Cavalli. Lekkert med resten av antrekket i sort.

Mikse print? Denne gangen gjør vi det!
En av "reglene" for dyreprint er jo at vi ikke skal mikse ulike typer og mønster, for det kan fort bli for mye av det gode.
Men denne sesongen skal vi finne nye veier, og da er en av dem å mikse sammen. Prøv deg frem, og gjør det smakfullt! Man ser fort om det passer sammen eller ikke, og det finnes mange, unnskyld at jeg sier det, regelrett stygge print der ut, så hold deg unna de som ser skikkelig falske ut. Selv om du blander flere print, så tror jeg det er lurt om du fokuserer på ett av de uansett, og så tilfører du det andre litt mer diskret. Det skal ikke være konkurranse, de skal gli sammen og passe i hverandre.

Blumarine. Kjole og belte i dyreprint.

Vær ivrig på tilbehørsfronten, men ha balanse!
Denne sesongen handler det om og synes, så det er ingenting i veien med å bruke ekstra tilbehør som for eksempel smykker til dyreprint. Men husk at leopard i seg selv kan være rimelig overveldende, så selv om du går for mye tilbehør til, så pass på at det er en balanse i dette her. Ikke plasser alt i ørene eller rundt halsen. Sleng heller på et armbånd eller to (eller tre).


Gå bort i fra de vanlige dyreprintfargene
Det er ikke noe nytt med leopardmønster i andre farger, men alikevel så kan dyreprinttrenden kanskje stå frem som noe nytt og ekstra spennende hvis du prøver å gå litt bort fra den klassiske brune. Er du skikkelig tøff så kan du for eksempel gå for litt knallere farger? Det kan gjøre hele antrekket. Jeg som har skodilla, har funnet et par som jeg kunne ofret mye for. Det måtte jeg forsåvidt også ha gjort, siden de koster en 12-13000 norske kroner. Så de er ikke aktuelle for meg, men kanskje jeg kan finne noe som ligner? :-)

Fantastiske sko fra Christian Louboutin!

Sats på gjennomsiktig print til hverdagen
Jeg må jo innrømme da, at leopardprint enkelte ganger kan være ganske vondt å se på hvis det blir for mye av det.
Skal jeg ha leopard til hverdag, så velger jeg nok en gjennomsiktig type. Du ser mønsteret blir roligere med en gang, og fargene blir heller ikke så mørke og harde på grunn av det tynne stoffet.
Noen print er også så svake at du må helt innpå for å oppdage det, og det kan også være fint å bruke i hverdagen.

Skjerf fra Alexander McQueen.

Husk at LESS I MORE i de fleste tilfeller!
Og ellers gjør man akkurat som man vil! :-)

Les mer om dyreprint - Do's & Dont's

Bilder lånt fra:
Net-A-Portér
WeHeartIt
Google

2 kommentarer:

{ marianne } | 31. august 2011 kl. 10:10 sa...

Hei og god morgen :o)
Jeg elsker sånn leopard mønstrete skjerf, har i grått men leter etter flere farger faktisk. Synes det første bilde med kjolen og jakken over var rå stilig :o) Kanskje man ikke skal være så redd for å prøve ut nye ting. Har liksom mest holdt meg til skjerf med mønster bare jeg :o)

{ Liv } | 31. august 2011 kl. 10:59 sa...

Ja, elsker det jeg også, og skal som du skjønner prøve å være litt mer kreativ med det jeg har:-) Leopardsko vil jeg ha, og helst de på bildet over her, men da må jeg vinne i lotto først :-)

Enig med deg med kjolen på første bilde. Det blir mye mønster, men alikevel så demper du det ned så fint med sort til :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine