10 tilbehør som gir deg utallige antrekk!

Jeg har skrevet om tilbehør før, og viktigheten av å ha de på plass i skapet.
Ikke bare på grunn av jåleri og at man skal ha ALT men hvis du visste hvor mye penger du sparer på å kunne bytte ut diverse tilbehør til samme antrekk!
Det er mange penger! 

For hver gang du mikser og trikser tilbehøret inn med antrekket får du et "nytt" antrekk.
Her er det å bruke fantasien det viktigste, for det er en liten kunst å sette sammen antrekkene, men jo mer du prøver ut, desto flere nye måter finner du, det er det som er så gøy.
Det beste er at du ikke trenger å være noen moteguru for å få det til heller.

Finn frem de klassiske plaggene dine, og prøv ut. Klassiske plagg går aldri av moten, hverken snittet eller fargene.
Du kan forvandle vanlig tøy til festtøy med det rette tilbehøret, og dermed sparer du penger. Og det beste er at jeg kan nesten garantere at har du gjort det riktig, kommer du til å få spørsmål om det "nye" antrekket ditt :-)

Ikke vær redd for å prøve deg frem, det er slik du skaper din helt personlige stil!


De 10 viktigste tilbehørene:

Gensere (ja, det er et tilbehør det også)
Skjerf/ sjal
Smykker
Vesker
Makeup
Sko
Strømper/ sokker
Belter
Hårpynt
Hatter

Gensere:
Gensere finnes i alle mulige varianter, tykkelser, fasonger og ikke minst farger, og tilfører det lille ekstra til antrekket. Genseren er en rask måte å piffe opp antrekket på, så sørg for å ha noen få, og ulike både i stil og farge i skapet.

Skjerf/ sjal:
Skjerf er en viktig detalj, og kan forandre antrekket både til mer pyntet, men også til en mer sportslig stil. Et godt eksempel på skjerfbruk er vel Jessica Alba, jeg synes hun har skjerf eller sjal på hvert eneste bilde som blir tatt av henne :-)
Har du for eksempel jordfarger i antrekket ditt, er det stilig å bruke et skjerf med sterkere farger.

Smykker:

Smykker er en enorm kategori. Kjeder, lange og korte, ringer, armbånd, øredobber osv.
Go bananas, men ikke go bananas med alt på en gang :-)
Smykker er faktisk geniale til å dra oppmerksomheten bort fra områder du ikke er fornøyd med, så juks i vei og skap illusjoner!

Vesker:
En superlekker veske kan faktisk være det eneste du trenger for å rocke opp antrekket! Vesker, og da spesielt designervesker er helt unike, og for virkelig å få antrekket til å "poppe", ha minst en veske som er skikkelig fargerik og spesiell. Den snakker for seg selv, og ingen vil legge merke til at du har brukt resten av antrekket mange ganger før ;-)

Makeup:
Ikke undervurdér ansiktet! Legg en skygge i en litt uvanlig farge til deg og være, og det holder for å skille seg litt ut fra mengden. Er andre vant til å se deg i jordfarger, så kan du være sikker på at de ser på fjeset ditt hvis du plutselig bruker lilla på en onsdag, og ikke bare til fest. Forskjellig stil på makeup'en endrer faktisk veldig mye personlighet også, som vil gjenspeile seg i antrekket.

Sko:

Sko snakker for seg selv, akkurat som veskene gjør. De kan være helt avgjørende for hvilken retning hele antrekket tar. Du kan lett forandre antrekket fra skikkelig HOT, til sofistikert, voksent eller elegant.
Pass på å styre stilen på skoene inn på antrekket, det er viktig å kjøre en stil, ellers kan det fort se litt hysterisk ut, og at du har prøvd for hardt.
Vær også 100% sikker på at du kan gå fint i høyhælte sko, ellers er det en idé å gå ned på centimeterne, selv om skoene er aldri så lekre!

Strømper/ sokker:
Tilbehør som fort kan forandre et antrekk. Ta for eksempel den enkle sorte kjolen du har hengendes i skapet. Tilfør et par fargesterke strømper, så er antrekket "nytt". Tilfør et nytt mønster eller en annen farge neste gang, sammen med andre smykker o.l "Nytt" antrekk igjen!

Belter:

Belter definerer midjen på en kjempefin måte, og får oss også til å se litt slankere ut i livet. Og det gjør jo ingenting, iallefall ikke for min del. Når det gjelder belter, så skal det ikke mer til for å forandre stil eller utseende på hele antrekket, så dette er et viktig tilbehør. Det trenger ikke koste så mye heller, så investér i noen få stykker i ulike tykkelser og farger.

Hårpynt:
Her er det så mange variasjoner! Spenner, strikker, hårbøyler osv. Her kan du jo også slå sammen to av tilbehørene, og bruke skjerf eller sjal i håret også. Sparte penger! :-)
Bruk det enten du har håret opp eller ned, jeg synes det setter en ekstra piff, særlig om du kanskje har et ganske hverdagslig antrekk ellers.
Dette er også derfor vi regner det som et av de viktigste tilbehørene.

Hatter:

Hatter kan gjøre alle antrekk spennende. Dessuten er en stilig hatt verdens beste måte å skjule en dårlig frisyre på! :-)
Det å velge riktig type hatt til din personlighet er viktig, for den gir deg en spesiell attitude.
Det er nesten så man kan se hvilket humør man er i. Hatt er HOT i år!

Les flere tips om tilbehør, og hvordan du sparer pengerHER!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine