Se slankere ut med disse 3 enkle tipsene

Hvis du ikke trener eller er på noe diett eller annen slankekur, men alikevel spiser sunt og fornuftig og bare har lyst til å se litt slankere ut på visse områder, da skal du prøve dette her. Og det fungerer, det er det beste. Ta en titt i garderoben din, for det er der du finner disse "slankeeffektene".

Bare husk nå da, at dette kun har med illusjon å gjøre, og for å få frem figuren din på best mulig måte. Dermed vil du se slankere ut, uten å måtte ty til dumme superdietter :-)

Velg overdeler med V-utringning:

Denne fasongen på utringningen forlenger nemlig overkroppen din, og får deg til å se litt høyere, og dermed smalere ut.
 
Undertøy som sitter ordentlig! (Særlig bh'en)
 
Det å vite at du har valgt riktig undertøy, og da særlig bh'en er faktisk ikke så lett som du tror.
Undertøyet er ikke bare et tilbehør, men faktisk så viktig at det former holdningen din. Egentlig burde vi alle handlet i en skikkelig undertøysbutikk, men der er det ofte litt stivere priser enn kjedebutikkene, men gå gjerne innom for å få råd hvis du er usikker på hva som vil passe deg best. Dessuten så er det ikke snobbete å investere litt ekstra i undertøyet, så lenge det har en så viktig jobb som det har. Ikke bare for holdningens skyld, men også for komfort og helse.

Sterke farger:


Kraftige farger kan være med på å gjøre rett og slett underverker til figuren. Investér i ett basisplagg med sterk farge.
Hvis du vil "slanke" hofter og lår er det smart å bruke mørke farger her, og fargesterke overdeler. Da drar du automatisk oppmerksomheten fra områdene du er minst fornøyd med over til de beste.
 
Vanskeligere er det ikke!
Stup inn i garderoben, og prøv ut :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine