Dagmakeup i 3 ulike utgaver!

Når vi hører ordet "dagmakeup", så tenker vi automatisk - diskret, naturlig, nude, klassisk, beskjedent osv.
På dagtid er det nemlig en større utfordring i å få fargene til å stemme overens med vår egen hud, for i dagslys synes alt.
Hvorfor ikke eksperimentere litt? Finne nye utgaver av en dagmakeup? Det er jo ingen som er like, og heller ingen som har lik smak.
La oss gå litt utenom den vanlige dagmakeup'en, samtidig som du holder deg til basisreglene. De finner du HER!Nude dagmakeup:

Nude er i utgangspunktet en veldig diskret look. Utrykket porselenshud passer godt inn her. Nude gir også huden et veldig mykt inntrykk.

For å få denne looken, må både foundation, concealer (for eventuelle mørke ringer under øynene) og dekkstift/ krem (til kviser og urenheter) være i eksakt samme farge og tone som huden din.
En maskara som går på lengde for å gi ekstra oppmerksomhet til øyepartiet, gir det lille ekstra til en ellers veldig diskret og naturlig look.

En offwhite eller lysbeige øyeskygge i fargetoner som ligger nært hudtonen, og en lipgloss i kaldrosa eller varm fersken, er kjempefint for å få en helhet til denne stilen.

Hvis nesten ingen legger merke til at du har sminket deg så ikke bli skuffet, for det betyr bare at du har gjort det helt riktig! :-)

Hold også en naturlig stil på håret, gjerne litt rufsete og bustete, eller en hestehale som du tuperer og sprayer litt i halen. All natural og All nude :-)


Nude makeup


Romantisk dagmakeup:

Nøkkelordet for den romantiske stilen er først av alt duse rosatoner, men også brune og beige naturtoner. Varme eller kalde farger, alt ettersom hva slags tone du har i huden. Det kommer også så klart an på fargene du har på klærne.

En syltynn linje med flytende eyeliner er nydelig til denne stilen, særlig hvis du vipper litt på den i ytterkanten.
Siden det er en dagmakeup vi snakker om skal den ikke være for fremtredende og hard, så bruk gjerne brun eller grå farge på lineren.

Den romantiske dagmakeupen er gjerne litt matt. Huden skal se vakker og sart ut, og looken blir egentlig litt som fra gamle dager, slik som på bildet. Det blir en ekstra fin helhet hvis du bruker produkter som er av den litt mattere typen. Ikke for mye blankhet. Det samme til lepper og kinn.

Til denne looken er det kjempefint hvis du lager noen bølger i håret. Ikke overalt, bare innimellom, litt tilfeldig her og der.

Romantisk makeup i flere ulike varianter. Taylor Swift er selve prototypen på en romantisk look.


Sofistikert og litt vågal:

Hele poenget med denne looken er farger, og da gjerne farget eyeliner. Vil du strekke deg enda litt lenger, så gå for øyeskygge i samme fargetone som lineren. Blå, lilla eller grønn liner er stilig, kombinér det til fargen på øynene dine. Klikk HER for å finne dine farger.

Bruk fargene til å ramme inn øynene, ikke sot fargen utover, da kan det bli for mye, uansett hvor vågal du er. Prøv deg frem, men ikke glem at du skal ut i dagslys.

Når du bruker såpass mye farger rundt øynene på dagtid, så er det kjempefint å tone resten helt ned. Bruk for eksempel tipsene for nude dagmakeup, disse passer kjempegodt til fargede øyne.

Farget eyeliner og ellers ganske diskret makeup.


Bildene er googlet

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine