Naturlig dagmakeup

Naturlig dagmakeup

Til hverdag er det fint bare å fremheve trekkene dine med naturlig makeup.
Her finner du en guide til hvordan:


1. Påfør en god fuktighetskrem etter den daglige rensen av huden, deretter en lett foundation. For å få en naturlig look må den ikke være for dekkende. Bruk gjerne en dagkrem med farge, den vil gi huden en jevn fin glød.
 
2. Ha på concealer hvis du vil jevne hudfargen ytterligere. Vil du dekke mørke ringer, kan du påføre concealeren før foundation. Bruk den også gjerne på ujevnheter i huden. Med concealeren kan du også skape highlighteffekter. Legg den da for eksempel på kinnbena, neseryggen eller under øyebrynet for å fremheve.
 
3. Bruk en kost til å legge en lys rosa eller ferskenfarget blush under kinnbena mot eplekinnet. Dette skaper en nydelig porselensaktig glød og definerer ansiktskonturen kjempefint. Husk at hvis du har lagt pudder i ansiktet bruker du en kompakt blush. Hvis du ikke bruker pudder og skal legge blush etter foundation, bruk en kremblush.
 
4. Til en naturlig look er det fint med øyenskygger i for eksempel naturfarger. Beige- og bruntoner er mest brukt. Den lyseste fargen legges fra vippekant til bryn og softes inn mot øyekroken. Den mørkeste fargen legges i ytterkant og i globallinjen. Litt lys skimmerskygge i øvre og nedre øyekrok gir ekstra glimt i øyet, og øynene ser våkne og friske ut
 
5. Bruk brun kajal og strek opp langs vipperoten. Soft godt ut med for eksempel en q-tips, slik at det ikke er noen harde overganger. Husk å softe ekstra godt inn til øyekroken. Legger du kajal på våtkanten ser det straks mer sminket ut.
 
6. Maskara vi ha. Fjern overflødig maskara med q-tips, og bruk en maskarabørste til å gre igjennom vippene. Sort maskara gir et mer intenst blikk, brun ser dusere og mer naturlig ut.
 
7. Avslutt med litt solpudder for å få ekstra farge og glød. Legges med en stor kost i ansiktet. En god regel når det gjelder solpudder er, at det skal legges der solen faller på huden, det vil si - i pannen, kinnnen, litt på nesen og haken.
 
8. På leppene brukes kun en gloss eller leppestift i naturlige toner. Du kan også gjerne bruke en helt uten farge for å fremheve rødfargen på leppene dine. 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine