Stjel stilen: Jessica Alba

Jessica Alba er en av stjernene vi gjerne vil stjele stilen til. Hun er så utrolig vakker synes jeg. 
Bronsefarget hud som ser perfekt ut, med glødende kinn og naturlige lepper kombinert med forførende øyne. Hvem vil vel ikke ha en slik makeup når man skal stashe seg opp til fest? Vi stjeler likesågodt stilen vi, og
slik gjør du det:

Concealer og foundation bruker du der det trengs, bare sørg for at foundationen er så nær hudtonen din som mulig. Concealeren kan gjerne være en halv nyanse lysere. Børst deretter over med et løspudder for å få produktene til å "sette" seg i huden.
Børst forsiktig over huden med et solpudder for å få frem den fine gløden. Legg rouge i kinnene og highlighter øverst på kinnbena. Her skal det skimre!
Bruk en gulltone med skimmer på øyelokket og innerst i øyekroken. La det være en lys tone på gullfargen, for det gir deg nemlig en ekstra "blingeffekt" i øynene. Bruk en litt mørkere brunfarge i globalen for å skape kontrast og for å få øynene til å se større ut.
Diorshow "blackout" maskara, for ekstra sorte vipper. Bare Minerals rouge "Vintage Peach",
H.R sort kajal, Chanel flytende eyeliner, løsvipper.

Bruk sort kajal oppe og nede for å ramme inn hele øyet. Pass på at streken ikke blir for tykk innerst i øyekroken, men den kan gjerne bli bredere ved ytterkanten av øyet. Har du fått en litt hard linje bruker du en Q-tips til å duse den i kantene. Prøv å få til kattefasong på øynene, så hvis du vil bruke flytende eyeliner, så kan du gjøre det også. Pass da på at du lager en vinge ytterkanten av øyenene.
Legg sort maskara. Gjerne flere lag på overvippene, men hold deg til et lag nede. Vi vil ha så åpent og fresht resultat som mulig.
Bruk gjerne falske vipper i tillegg. Punktvippene er de aller fineste og mest naturlige. Det er enkelt å få blandet de inn i dine egne. Disse er med på å gi en sexy kattefasong på øynene, spesielt om du setter de helt i ytterkant. Legg til slutt en leppestift eller gloss i en frisk rosa eller brun tone. Det kommer litt an på hvordan dine farger er naturlig, og hva du kler best. Men den skal være så naturlig som mulig.

I følge meg selv, så burde alle ha et solpudder fra Guerlain i sminkepungen. Det er helt fantastisk, og en veldig god investering. Meteoritt, skimmerkuler- også fra Guerlain. Enda et favorittprodukt jeg ikke klarer meg uten, er highlightersticken fra Shiseido. Den bruker jeg på absolutt alle brudene mine.
Rouge Dior leppestift nr. 365 pink songe, Estee Lauder øyeskygge, pale moon.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine