Perfekte lepper - en gang for alle!

Når vi snakker om lepper, så lønner det seg å gjøre litt mer ut av det, enn å bare legge på en farge i form av lipgloss eller leppestift. Det er lettere enn du tror, hvis du bare kjenner til de rette triksene, og gjør det i riktig rekkefølge.

Slik gjør du:


Leppetipsene som dekker ujevnhetene:


Fyldigere lepper? Her kan det enten bli kjempefint, eller en katastrofe! Tegn opp en linje med eyelineren, rett utenfor din naturlige linje. Det skal max være 1 millimeter utenfor. Tegner du den lengre ut, vil du ende opp som en klovn. Men en mm. synes ikke for det blotte øye, men gjør en enorm forskjell på fyldigheten. Det er også viktig at det er nøyaktig samme farge på liplineren og leppestiften. Påfør leppestiften over konturlinjene til slutt.


Makeup for fyldige lepper: Om du er en av de heldige som har fyldige lepper naturlig, og enten om du vil forsterke eller dempe, bruk fete leppestifter. Bruker du matte eller mørke farger vil du gi inntrykk av mindre lepper, og hvis du bruker blanke eller lyse farger vil du forstørre. Du får også større effekt begge veier om du legger mørkt/lyst på midten av leppene. Prøv deg frem, så ser du raskt hva som blir finest til deg.


Smale lepper? Få de til å se større ut! Husk at mørke og matte farger får leppene til å se smalere ut, så luk ut disse, og gå heller for lyse eller sterke farger.
Legg en blank gloss på toppen også, dette er skikkelig plumping for leppene.


Få symmetriske lepper: Legg et syltynt lag med foundation på konturene rundt hele leppen. Fargen må være i samme farge som huden! Klapp forsiktig inn foundationen så den blir jevn og fin, og tegn opp ny kontur med en lipliner. Fyll i med leppestift i samme farge som liplineren.2 kommentarer:

{ Maria } | 18. desember 2011 kl. 16:03 sa...

sv: for å få formen på treet og luen, så bare laget jeg en "kjegle" istedenfor en ball av kaken :)

Nå har jeg endelig fått kjøpt meg både kur og olje fra Moroccan oil, så jeg gleder meg stort til å prøve det ut :D

Ønsker deg en fin adventssøndag!

{ Liv } | 20. desember 2011 kl. 07:49 sa...

Genialt! Jeg håper jeg får tid til å prøve ut disse kakene, de var så fine! :-)

Det blir spennende å høre om du likte produktene. Eller, det er jeg nesten helt sikker på at du kommer til å gjøre! :-)

Ha en kjempefin tirsdag Maria!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine