Shoppingtips til jul- og nyttårssalget!

Når julen er over, er shopping kanskje det siste man tenker på. Man er glad for at julestresset og gaveshoppingen er over.
Men hvis du er ute etter noen skikkelige kupp, kan det være smart å benytte seg av jule- og nyttårssalget. Hvem vet, kanskje du stikker av med drømmekjolen du har siklet på til nyttårsaften - til 70 % avslag? Eller vinterklær til halv pris?

Her er noen tips til hva det er lurt å se etter:


Sikre deg drømmekjolen til nyttårsaften!
Rundt slutten av oktober, tidlig i november kommer det store partier med festklær til butikkene. Disse klærne er øremerket for akkurat denne sesongen, og vil ikke være å finne i butikkene ellers i året. Det betyr at butikkene må kvitte seg med partiet igjen når festsesongen er over, og det er her du kan gjøre superkupp til nyttårsfesten. Her er det nemlig fullt mulig å få med drømmekjolen hjem, og med et avslag på 50- 70% avslag! Da er det verdt å stå litt i kø spør du meg. Det samme gjelder for festsko! Et tips er å handle klassiske plagg på salg, slik at de varer lenger enn akkurat nå. Tenk heller på det stilige tilbehøret du kan tilføre.

Kåper og generelle vinterklær
Kåper, jakker, gensere, støvletter, hansker, luer, ja alt av vinterklær og tilbehør er superbillig etter jul. Plassen skal overtas av vårkolleksjonene som faktisk nesten er rett rundt hjørnet. Hvis du skal handle til barna dine, så kan du risikere å få det så billig at du muligens kan kjøpe i flere størrelser til flere sesonger. Det kan du spare mye på.

Treningsklær og treningsutstyr
Hva er det mest brukte nyttårsforsettet? Jo, å begynne å trene og komme i form. Butikkene vet dette, så de følger opp dette med salg på sportsting rett etter jul og utover nyåret. Dessuten så gjelder det samme med treningsklær som med vanlige klær. De må ha ut forrige sesong, for vårkolleksjonene er rett rundt hjørnet her også.
Bare husk da, at du ikke går og handler treningsting som du ikke kommer til å bruke, for da har butikkene oppnådd det de ville med tilbudene sine :-)Tenk deg om!
Har du tenkt på hvorfor salget starter i romjulen, når Salget med stor S egentlig ikke starter før i begynnelsen av januar? Mye av romjulssalget er rett og slett "teasers", og de vet at pengegavene fra julaften brenner i lommene på folk. Tenk deg om, for mye av det du synes er billig i romjulen kan det være halv pris på i januar. Selv om det er vanskelig å vente, kan du få dobbelt så mye for pengene og gavekortene dine.

Start tidlig
Selv om det er enkelte ting du bør vente med til januar, er det lurt å være tidlig ute på det som kan lønne seg å handle nå i romjulen. Jo tidligere, desto mer utvalg.

God shopping! :-)

2 kommentarer:

Anonym | 29. desember 2011 kl. 21:56 sa...

Liker disse innleggene !

Skal lete etter nyttårskjole i morgen!

http://annascloset.wordpress.com

{ Trine-Marie } | 5. januar 2012 kl. 03:45 sa...

Kjempebra innlegg - som alltid :)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine