Topp 10 - den styggeste julegenseren!

Jeg har bestandig lurt på hvem det var som strikket den aller første julegenseren? Eller..hvem i all verden var den aller første som tredde på seg en julegenser lurer jeg vel mer på?
Hvis du kommer på ett eneste plagg som er styggere enn den "berømte" julegenseren, så vil jeg gjerne vite det, da tror jeg det vanker en premie for å si det sånn :-)

Jeg håper virkelig ikke at jeg dreper julestemningen din nå, men jeg klarte ikke dy meg. Etter et søk med ordene- "the ugliest christmas sweaters", fant Google 91 000(!) resultater til meg. Herlig, rett og slett!

Så her er den! Den (u) Offisielle "Topp 10 listen over den styggeste julegenseren!" 
I tilfeldig rekkefølge, så kan du jo selv plassere hvor de bør ligge på listen:

Denne genseren i kontrast- og julefargene rødt og grønt er det rette valget for deg som rett og slett elsker juletreet, og ikke kunne tenke deg å gå ut døren uten å ta det med deg. Kle det på deg, da vel. Genseren kommer ferdig pyntet, med kuler og glitter. Jeg synes forøvrig jeg bare kjenner kløingen fra glitterhalsen...

Denne er ikke bare stygg, men skummel også. Har du egentlig sett en skumlere nisse? Med et ondt halvglis rundt plastikkansiktet sitt? Genseren får pluss for effektivt å ha muligheten til å skjule eventuelle oppblåste mager etter julemiddag og desserter..

Juleflamingoer, da gitt! Som kommer med julesokker til deg! Bobler ikke julestemningen over nå, så gjør den det aldri. Det hjelper også veldig med en elektrisk blå bunnfarge på genseren sammen med sort fjærhals. Her har man tenkt på alt!

Titt tei! En lystig snømann som så fint matcher skjerfet med ermene på genseren. Synes snømannen så litt ond ut også..

Skulle du ha vært litt ivrig med peisfyringen og fått opp temperaturen noe veldig innendørs, så finnes julevesten også. Her skal ingen utelates, og jeg tror ikke at du føler deg mindre julete av den grunn..


Spennende og lekne detaljer på disse to sorte variantene. Jeg liker spesielt godt ballerinaen som kommer med pakke til deg på den nederste genseren. Det ser bare litt vondt ut at hun har klart å vri beinet sitt feil vei, stakkar..

Ønsker du en mer diskret bunnfarge så finnes det hvite gensere også. Men som man ser, så er alle de spennende detaljene med her også. Det er faktisk så mange, at du oppdager noe nytt på genseren hver gang du titter på den.. Spennende..

Ja, se det! Enda en hvit utgave av julegenseren. Det eneste jeg er litt usikker på er om det er en jule- høst- eller vårgenser. Å ja, der ser jeg jo noen kuler og en julestjerne blant alt det sennepsgule.

Mye "lekkert" her altså! Hva synes du om julegenserene?
Tilfører det mer julestemning til deg, og du skulle ønske at du hadde en slik genser? Eller forsvant all julestemning du måtte hatt før du tittet inn her`? ;-)

Bildene er googlet

5 kommentarer:

marianne | 20. desember 2011 kl. 10:18 sa...

Ha ha her ar det jo mye lekkert :P Tror nesten jeg går for en av de vestene lenger opp jeg :)) Nei fy er det virkelig mulig å lage så mye gyselig.
Men men sikkert noen som liker dette også he he

{ Mira } | 20. desember 2011 kl. 10:31 sa...

Haha, det finnes SÅ mange stygge! Men mange er litt kule og ;) Min er av den litt snille typen; http://mirajakobsen.femelle.no/2011/12/17/signs-made-with-sequins-were-called-schmaltz-2/

{ Hønemor } | 20. desember 2011 kl. 12:53 sa...

Hihi, de to første synes jeg var de styggeste..*grøsse*. :-D

{ tinemarie } | 20. desember 2011 kl. 15:22 sa...

Haha! Fytti så mye stygt som finnes og som faktisk er laget! Tenk at dette koster penger?! Off nei, det der ser du ikke på meg med det første nei!

Anonym | 20. desember 2011 kl. 21:58 sa...

Fysj :s

http://annascloset.wordpress.com

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine