Spar tid om morgenen! Legg makeup på 5 minutter!

Det er veldig få av oss som har all verdens tid til å sminke seg om morgenen.
Fokuserer du på huden, så trenger du bare 5 minutter!
Finn din hudtone nedenfor, og se hvordan du legger superrask og fresh makeup på... ja nettopp, bare 5 minutter:


Har du:


Lys hud
Start med en farget dagkrem som passer til din hudtone. Sørg for at du har en krem som inneholder minimum solfaktor 15. Lys hud er mer utsatt for solen.
 Har du ikke en dagkrem med farge kan du blande kremen din med foundation. Det gir en naturlig og fresh look.
Legg et tynt lag med transparent pudder over kremen, for å fiksere foundationen. Det vil gjøre at makeup'en sitter godt og holder seg finere mye lenger.
Legg en rouge på eplekinnene i toner som går i enten lys rosa eller fersken, farger som tilfører masse fin glød. Rougen kan du fint bruke som øyeskygge også.
Legg maskara og bruk en lipgloss i duse farger.

Hud med oliventoner
Bruk en farget dagkrem som er en halv tone mørkere enn det huden er. Olivenhud har nemlig en grønn undertone, og ved å gå en nyanse mørkere vil du få frem den varme fine gløden ekstra fint. Det samme om du bruker foundation.
Bruk eventuelt en concealer som er litt lysere for å dekke mørke ringer og løspudder over for å fiksere makeup'en. Har du blanke partier i huden dekker du også dette fint med løspudderet.
Bærfarger på leppene er kjempefint, spesielt til olivenhud, og bruk gjerne gloss, som demper fargene på dagtid og gir et naturlig og fint inntrykk.
Maskara til slutt, og du er good to go!
Mørk hud
Siden mørk hud har en tendens til å være litt mer kombinert eller fet anbefaler jeg å bruke oljefrie makeup- og hudpleieprodukter. Bruk gjerne en svamp eller fingrene til å påføre foundationen med.
Legg et mattende pudder som matcher hudtonen din for å fiksere basen.
Rouge som går i brunrøde toner er nydelig til en mørk hud. Heller rougen mest mot brunt kan du gjerne bruke den som en base på øyelokkene også. Unngå som øyeskygge hvis det er mest rødtoner. Rødt over øynene kan få deg til å se litt syk ut, og tar vekk mye av klarheten i øynene.
Maskara må så klart til, og avslutt med en skimrende gloss, som gjerne går i kaffefarger eller kobber, som er nydelig til mørk hud og som gir en naturlig, fresh look.

Rød eller uren hud
Bruk en god dagkrem, og dekk ujevnheter eller rødhet med en concealer i samme nyanse som huden. Dropp pudderet da det gjerne fremhever kvisene. Det kan også få tørr og rød hud til å se enda tørrere ut, og med en flasslignende overflate.
Etter dagkrem og concealer legger du en rouge i duse bærfarger. Disse fargetonene passer de fleste enten du har lys eller mørk hud. Har du mørk hud tåler du mer farge. Unngå pudderrouge, bruk heller en i kremform. Maskara, gjerne både på under- og overvippene, et par lag. Det tar oppmerksomheten fra urenheter og ujevn hudtone. Bruk en klar gloss, for ikke å fremheve rødhet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine