Både Pilates og Body pump!

Jada, bildet til venstre kunne vært meg i tegnet form. For så glad er jeg nemlig for at jeg er kommet inn i treningsrutinene igjen etter julen og alle utskeielsene :-)

Jeg er kjempestøl etter body pump'en på mandag og styrketreningen i går, men klarte fint å gjennomføre en time pilates og en time body pump rett etter. Så i dag ble det to timer god trening, og jeg gleder meg allerede til i morgen kveld. Da blir det 1 1/2 time spinning. Spinning er egentlig ikke min greie, men jeg trenger kondistrening i tillegg til styrke, og i og med at jeg mistet all musikken min på telefonen når jeg skulle oppgradere den, er det skikkelig tiltak å trene utendørs. Jeg pleier også å sykle hjemme, men det gidder jeg heller ikke uten musikk, og da må jeg være hard å melde meg på noen spinningtimer også. Det er jammen ikke verst om jeg får si det selv.
Deilig å føle at jeg er på rett vei igjen :-)

Nå skal jeg gå å lage meg Cottage cheese med eplebiter, sukrin og masse kanel. Det har blitt en skikkelig favoritt for meg, og jeg er sikker på at jeg kunne spist det til frokost, lunsj, middag og kvelds akkurat nå. Må bare passe på at jeg ikke blir lei, så det får holde å spise det til kvelds :-)

Ha en koselig kveld videre!

2 kommentarer:

{ Hønemor } | 12. januar 2012 kl. 08:20 sa...

Heldiggrisen som trener masse styrke nå! Jeg skal ha vekt på kondis fremover, og det er jeg ikke kjempeglad for, hehe..men vekten må nedover nå ;-)

{ Liv } | 14. januar 2012 kl. 21:49 sa...

Ja, styrke er så morsomt, man glemmer nesten at man trener helt til man kjenner hvor vondt det er *hihi* Men jeg trenger mer kondis jeg også, så det er derfor jeg tvinger meg til å gå på spinning på treninga. Ellers blir det ingenting, for jeg er ikke så flink som klarer å komme meg ut å gå, UTEN musikk altså. Jeg liker egentlig ikke spinning så godt, så jeg synes jeg er flink som har fått meg til å gå på det :-)

Det som er bra med kondisen da, det er jo at det er der vi mister fettet, så vi får tenke på det når pulsen er som høyest og vi tror at vi skal dø :-)

Flinke er vi! Hurra for oss! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine