Få vakre negler med riktig størrelse, fasong og farger

Neglene er spesielle. De kan nesten sammenlignes med fingeravtrykkene våre.
Både utseende og størrelse er forskjellige fra menneske til menneske. Helt unike er de.

Hvis du har tittet på en venninnes negler for eksempel, så har du helt sikkert sett hvor ulike de er dine egne. Det kan være lengre eller kortere negleseng, neglene kan være smalere eller bredere osv. Neglesengen er det som først og fremst gjør neglene ulike, for den er tilpasset anatomien til hvert enkelt menneske. Derfor er det også helt forskjellig hvordan vi skal file neglene, hva som passer best når vi skal støpe negler eller velge farge på lakken:


Neglesengen og best fasong på neglen:

Har du:
Kort og vid negleseng - Finest med firkantet negl med avrundet og myk kant
Stor og lang negleseng - Finest med firkantet negl med avrundet og myk kant
Smal og lang oval negleseng - Finest med firkantet negl med skarp kant
Helt oval og jevn negleseng - alle typer og fasonger passer, dette er den fasongen vi streber etter.

Tenk også på om du har korte eller lange fingre. Ovale og avrundede negler vil ha en forlengende effekt på hendene.
Har neglene dine kanskje hakk, ulik størrelse og fasong blir resultatet finest hvis du går for en firkantet fasong.

Dette er Isabels negler, som jeg støpte på henne lille nyttårsaften. Isabel har de aller minste neglene med de korteste neglesengene jeg har jobbet med! Det er ikke så lett å se på bildet, men de er så suuupersmå! På pekefingrene måtte jeg bruke den minste lillefingertippen, og så måtte jeg file til tippene som skulle brukes på lillefingrene.
Hun synes også selv at fingrene hennes er fryktelig korte, og skulle ønske at de var lenger. Dermed rundet jeg av tippene ganske kraftig, men beholdt litt av den rette fasongen foran på tippen.

Ulike fargetoner og neglelakkfarger
Vi snakker så mye om viktigheten av å velge riktig makeup- og hårfarger til de ulike hudtonene, men visste du at de ulike hudtonene gjør at den samme neglelakken ser forskjellig ut fra person til person? Derfor skal du kjøpe fargene personlig til deg, og ikke fordi du så en lekker farger på noen andre. Den kan se helt annerledes ut på deg.

Undertonene i huden:
Hvis du har en rød tone i huden er det absolutt finest om fargen har en blå undertone i seg. At du har en rød undertone kan tyde på at du har kald hudtone, og skal dermed også velge kalde farger. Unngå farger med gul undertone, som er varme.
Har du en gul undertone i huden (gyllen) velger du omvendt, og har du brune, gylne og litt oliventoner i huden, kan du gjerne velge begge deler. Da er du nemlig så heldig at du kler det meste :-)

Det viktigste er å ta seg tid til å prøve ut først, og skal du sette på negler i salong, så sørg for at negledesigneren tar seg tid til å se ordentlig på neglene dine. Hun/han vil forhåpentligvis også se hva som vil være finest på deg, så stol på de når de kommer med forslag til type negler fasong osv.

Vær noen minutter for tidlig ute til timen din. Da kan du samle masse verdifull informasjon, og velge ut på forhånd hva du liker best av farger, fasong og stil. 

3 kommentarer:

Anonym | 11. mars 2012 kl. 20:08 sa...

Hva støper du med ? Acryl eller gele ?

{ Liv } | 12. mars 2012 kl. 00:04 sa...

Hei hei, Anonym, jeg støper med akryl :-)

Anonym | 12. mars 2012 kl. 00:28 sa...

Det var jammen de fineste acryl neglene jeg har sett. Alltid brukt gele og du får meg til å ville begynne med acryl selv om jeg alltid har mislikt det. Hvilket merke av acryl og negler bruker du her ?
:)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine