Naturlig skjønnhet - Fremhev det du allerede har!

Her har jeg et fiks ferdig nyttårsforsett til dere, jenter! Jeg håper så mange som mulig kommer til å ta det i bruk, og det fra nå! Nysgjerrig på hva nyttårsforsettet ditt er? Les videre :-)


Fremhev skjønnheten som du allerede har! (Det er nyttårsforsettet ditt!) :-)
Nå er det på tide å få en selvtillitsboost, og hvilken tid kan være bedre enn ved nyttår? Det er faktisk den eneste gangen i året hvor vi kan tillate oss selv å nullstille alt, og starte på nytt. Enten det gjelder trening, slanking, selvtillit eller hva nå enn det måtte være. Vi har lov til å begynne på nytt og prøve igjen. Og takk og lov for det :-)
Det jeg fokuserer på her, er selvtilliten. Noe altfor mange jenter har for lite av, enda det burde ha vært omvendt! Vi skulle ha vært proppfulle av det alle sammen av oss!

Tips:

Se deg selv for deg!
Før du setter i gang, skal du se for deg hvordan du vil være. Og da mener jeg IKKE at du skal se for deg en eller annen kjendis eller noen annen som du så gjerne vil være. Du er nemlig aller best som deg selv, og det er den personen vi skal ha frem. I en enda bedre utgave av deg selv! Det vil si, en person med mer selvtillit og som er sikker på seg selv.

Øv deg i speilet
Få en skikkelig boost på attituden din ved å øve i speilet. Det beste er at det virker!
Jenter med lav selvtillit unngår gjerne speil så ofte de bare kan, men tro meg når jeg sier at speil kan gjøre underverker for selvfølelsen. Ikke vær redd for å studere deg selv, og fokusér på det du liker best! Og hold deg til det. Snart blir du vant til det, og da er det disse tingene du vil se aller først når du titter deg i speilet etter hvert.

Skjem deg bort ved å gi deg selv pleie og velvære
Du trenger ikke mer enn en time i uken. Sett av fredag ettermiddag for eksempel, eller en søndag du ikke gjør noe spesielt alikevel. Det er utrolig hva velvære gjør med selvtillit og selvfølelse. Og stress, ikke minst!Har kroppen det behagelig, så følger hodet etter, og du tenker automatisk annerledes. Vær forberedt på at det kan komme en positiv tanke eller to om hvor myk og fin huden din er etter at du har renset eller lagt en god maske. Eller hvor blankt hår du har osv. Da er du på rett vei, nemlig!
Når du tar deg denne velværetimen, så prøv å tenk på hva frisøren gjør når de vasker håret ditt eller hva en hudpleier gjør. Kopiér det, så du får den samme avslappende velværefølelsen. Prøv å massére hodebunnen din på samme måte, og behandle produktene som de proffe gjør. Hell produktene i hendene dine og så påfør. Du har antagelig aldri opplevd at frisøren eller hudpleieren heller produktene rett i håret eller ansiktet ditt. Gjør som de gjør, så tilfører du dobbelt velvære, jeg lover :-)

Se smashing ut med det du har!
Ikke bekymre deg over at du alltid må se vakker ut. Husk at det å være vakker har mest av alt med hvordan du oppfører deg. Ekte skjønnhet har med personen å gjøre, ikke alt du kliner på av produkter. Tenk bare på hva du selv føler når du ser et åpent og smilende ansikt. Akkurat sånn vil andre tenke om deg også, hvis du glemmer det ytre for et lite sekund, og tar på deg ditt mest glitrende smil. Vær deg selv! I stedet for å handle inn absolutt alt av de dyreste skjønnhetsproduktene, gjør det beste ut av hva du allerede har. På denne måten vil du lære deg til å like deg selv bedre, og noe så lite som det vil føre til at du plutselig har det lille ekstra glimtet. Det er ikke sikkert at du legger merke til det selv engang, men andre vil gjøre det :-)

Gjør en ting for deg selv. Hver dag
Hvis du synes det er vanskelig å gjøre noe ekstra for deg selv, så tving deg til det. Det blir snart en vane, og det blir en vane du vil synes at du trenger. Legg deg i boblebadet, eller les en bok du har hatt lyst til å lese lenge. Ta frem bilder som det er lenge siden du har sett på, bilder som har gitt deg gode minner. Dette er utrolig små ting, men de vil være med på å endre oppfatningen av deg selv. Som for eksempel å få deg til å forstå at du fortjener litt ekstra tid du også. Hvis det er vanskelig å tenke at du fortjener det, så lat som da, helt til du faktisk selv tror på at du fortjener det. Når du er ferdig med det du har satt av tid til, så går du igjennom hva du har gjort, og tenker på hvordan det fikk deg til å føle. Dette er rett og slett forstadiet til speiløvelsen litt lenger opp. Dette gir deg nemlig en helt annen holdning til deg selv, tro det eller ei.


Prosjekt SKJØNNHET!
Sørg for at du føler deg bra, og det vil være akkurat det andre vil se. Hvis du går rundt og føler deg stygg er det dette som vil oppfattes av deg. Legg litt i stylingen. Både av klær og makeup. Det er veldig lite som skal til for å føle seg fresh og pen, uten å overdrive. Farger for eksempel, gjør ikke bare antrekket ditt mer spennende, men deg også. En ting jeg selv pleier å gjøre er å ta på meg de aller kuleste skoene når jeg føler meg som mest usikker og nedenfor. Da må jeg rette opp ryggen, og ved holdningen jeg får kan jeg lure alle og enhver til å tro at jeg er så sikker på meg selv. Der var den hemmeligheten avslørt ;-)

Omgi deg med ekte venner
Ekte venner er de som støtter deg i tykt og tynt, og like mye på dårlige dager som gode. Det er de som gir deg komplimenter på dager du trenger det mest, fordi de forstår at du trenger det, og det er også de som alltid legger merke til nye sider eller ting ved deg. De får deg til å føle deg bra, rett og slett. Bare husk å gi tilbake. De trenger det de også.

Tar du i mot nyttårsforsettet? Prosjekt selvtillit og naturlig skjønnhet 2012! :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine