Leppestift og trendene for 2012

Lurer du på hvilke farger som gjelder på leppene i år? Ta en titt på oversikten nedenfor. Vi snakker både sprøtt og vakkert!
Og så får vi titte etter litt ekstra når vi er ute, for å se hvem som tør å bruke hva av fargene :-)

Neonlepper:
En av de aller heteste trendene: Neonlepper! Det betyr rett og slett knallsterke farger, gjerne metallic også. Her er det bare å vise frem det man har av lepper! :-) Og er du av den aller tøffeste typen, så går du for grønn, blå eller neonlilla. Er du litt mer beskjeden, finnes det utallige rosatoner i neon også.
Med disse fargene er det umulig å ikke bli lagt merke til, men husk at øynene bør holdes helt naturlige til denne looken.


Rosa i alle duse toner:


Det er vel ingen overraskelse at rosa lepper også er populært i vår. De rosa tonene passer godt sammen med pastellene som kommer til å flomme over utover våren og sommeren. Det beste med rosafargen, og helst de lyse og sarte tonene er at de passer de fleste, uansett om du har varm eller kald undertone i huden. Er du ute etter en romantisk look er det fint å tilpasse rougen til leppene, gjerne med en nyanse lysere eller mørkere så det ikke matcher altfor mye. At fargene glir over hverandre er det fineste, og gir et glødende og fresh inntrykk.


Knallrød leppestift:

Nå har jeg skrevet så mange ganger om rødt, at jeg har ikke tall på det, men det betyr jo bare at dette er en klassiker som aldri går ut av motebildet. Også i 2012 spiller rødt en stor rolle, og det er spesielt nå til våren den røde leppestiften er ekstra trendy. Og det finnes uendelig med ulike rødfarger å velge mellom. Så ikke kjøp den første røde du finner. Let litt, og finn den perfekte for deg og dine farger. Et tips er å gå for en litt dypere tone med metallisk effekt. Så slår du to trender sammen også :-)

3 kommentarer:

Anonym | 20. februar 2012 kl. 17:39 sa...

Jeg tror jeg skal tørre å gå med både rosa og rød, og kanskje en litt lilla.. Men grønn og blå blir litt for ekstremt for meg.. :)

Klem fra Hilde

{ Elizabeth Michelle } | 20. februar 2012 kl. 18:32 sa...

Grønn og blå er jo stilig, men for meg blir det mest til sminkelooks på bloggen isåfall. Er ikke så modig at eg tør å vise meg slik offentlig ;) Hehe... men rosa er veldig fint og eg synes at eg kler det. Må bare bli flinkere til å bruke produkter på leppene også. Prøver alltid å fremheve øynene mine istedet for leppene siden eg synes de er så små og smale :/

{ Liv } | 22. februar 2012 kl. 07:30 sa...

Herigstad:
Enig med deg, blå og grønn får tenåringene gå med, og så får jeg holde meg til rosa, rød og lilla *hihi* Men stilig er det må jeg innrømme :-)

Elizabeth:
Ja, jeg synes også blå og grønn er superstilig når jeg ser det på bilder, men i virkeligheten? Nei, det blir spennende å se om jeg ser noen med det :-) God ide å bruke det som sminkelooks! Det blir stort sett til at man fremhever øynene ja, det er jeg enig i. Det er iallefall rett tid å gjøre noe med det nå :-)

Ha en super dag, søte jenter!

Klem! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine