De største sminketabbene: For mye av det gode!

Med alle trendene som kommer og går, farger - ikke farger, fokusere på leppene eller på øynene...eller var det på begge deler?

Det er ikke lett å henge med hvis man har lyst å prøve ut nye trender. Men en ting er sikkert, og det er vel at vi alle har hørt uttrykket Less is more - for mye av det gode osv?

Vi kan ikke si det mange nok ganger, for mye er aldri bra! Unngå å sminke deg så mye at fjeset ditt nesten ikke blir til å kjenne igjen. Det er nemlig mange som gjør det. Feil farger er med på å forsterke makeup'en også. Særlig foundation!

Jeg har faktisk holdt makeup- og fargekurs på skoler jeg, fordi det er så mye, hva skal vi kalle det, spesielle makeuplooks ute og går. Jeg trenger ikke fortelle hvor det var, men jeg holdt faktisk tre kurs, med forskjellige trinn. Det sier litt eller hva? :-)

Trekkene i ansiktet kommer også mye bedre frem hvis man ikke overdriver. Bruk heller litt tid for å finne dine beste farger, og øv deg for å få den riktige teknikken, så blir det veldig bra.

Det er mange jenter som elsker tung øyesminke, men spar heller den tyngste til kveldstid og til fest. På dagtid så kan det bli altfor dramatisk, og du kan i stedet ende opp med en look som gjør at du nesten ser skummel ut. Det verste er om du følger opp den tunge øyesminken med like mye i kinnene og på leppene.

Vi kan vel være enige i at dette ikke akkurat er det lekreste vi har sett?

Hvis du er nybegynner når det kommer til makeup, skal du starte med det klassiske og enkle, og så prøver du deg heller frem litt etter litt. Hvis du skal på fest og har sett deg ut en spesiell look, så er det lurt å legge makeup'en noen dager før for å øve deg litt. Da ser du fort hva som fungerer og ikke, før du skal bort.

Husk at målet med makeup alltid er å få frem det beste med seg selv, ikke å male på seg et helt nytt fjes!
Og dette gjelder jenter i alle aldre :-)
Og hvis du fortsatt er i tvil,
så er det ikke Bratz-looken
vi er ute etter! ;-)Bildene er googlet

1 kommentarer:

{ salige lavendel } | 6. mars 2012 kl. 11:44 sa...

Haha, det var noen saftige bilder du har samlet. Uff, det er ikke så pent å smøre på for mye nei!!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine