10 Shoppingtips!

 
Det er faktisk en kunst å shoppe klær, og det er vanskelig å komme hjem fra en handletur med noe man virkelig er fornøyd med. Vi er flinke til å handle på impuls og dagsform, og de nye innkjøpene ender ofte lengst inn i skapet med prislappen på.
Prøv disse tipsene, så kanskje impulsplaggene forsvinner fra skapet, og så blir du ordentlig fornøyd når du er ferdig med shoppingen.

1. Hold deg oppdatert om hvilke trender som er aktuelle.
2. Ikke shop når du har dårlig tid, er stresset eller er spesielt misfornøyd med deg selv.

3. Kjøp heller lite om gangen og oftere, enn sjelden og mye.

4. Sjekk hva du har i garderoben og skriv en liste over hva du trenger av nye plagg. Kvitt deg samtidig med det du ikke bruker lenger. En god regel er at om du ikke har brukt plagget på 2 år, kommer du mest sannsynlig aldri til å bruke det igjen heller.


5. Leter du etter noe spesielt, er det best å handle alene. Da unngår du frustrerende kommentarer, eller at man blir påvirket til å kjøpe plagg man egentlig ikke trenger.

6. Vær ekstra oppmerksom på hva du kler når du kjøper bukse. Be gjerne betjeningen om hjelp til å plukke ut noen som de tror vil passe til din fasong. Husk at du ikke nødvendigvis kler det som er mest moderne.

7. Ikke kjøp i den første butikken du er i. Få ideer ved å gå en runde i ulike butikker. Be heller butikkene holde av de plaggene du liker. Da er det mindre sjanse for at du kjøper noe du vil angre på.

8. Prøv alt før du kjøper det. Et plagg passer ikke nødvendigvis bare fordi det er din størrelse. Størrelsene varierer veldig fra merke til merke.

9. Sjekk hvilke farger du kler best ved å prøve T-skjorter i ulike farger. Merk deg fargene som du føler deg penest i. Legg spesielt merke til om du kler varme eller kalde farger best.

10. Ha det som en regel at du alltid prøver ett plagg som du tror du ikke kler, hver gang du shopper. Da vil du oppdage at du kler mer enn du tror.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine