Akrylnegler - Unngå bakterier og sopp!

Akrylnegler er kjempepopulært og holdbart, og velges i de fleste tilfeller når man skal ha nye negler. Akrylnegler er nok mest brukt på grunn av alle variasjonene du kan få, i fasong, farger og dekor. Det er også noe av det sterkeste materialet, og derfor er det mange som ikke tenker på pleien av disse neglene etter at man har fått lagt de.
Det kan føre til bakteriedannelse og i verste fall neglesopp.


Dette gjelder selvfølgelig også om du har fått lagt gelenegler, men jeg liker å prate om akryl, siden det er det materialet jeg jobber med :-)

Vær nøye med å holde neglene tørre. Har du fått et lite løft på neglen, vil dette kunne bli større av vann. Dermed kommer det luft under neglen hvor fuktigheten legger seg. Og her trives bakteriene veldig godt!


Bruk en antibakteriell gele til å vaske over neglene med før du legger deg. Både over og under neglene. Smør inn neglene og hendene med en god negleolje og/eller en håndkrem etterpå.

Få reparert negler som har fått sprekker eller løft så fort som mulig. Dette skaper rom for bakteriene med en gang.

Sørg for at dine egne negler får lov til å puste en gang i blant. Hvis du regelmessig får lagt negler, sørg for at du ikke hele tiden etterfyller, men fjerner og legger helt nye innimellom.

Invester i en god håndkrem og neglebåndsolje, og vær flink til å bruke dette hver dag, da holder du både hender og negler friske og fine.
Bruk antibakterielle såper når du vasker hendene, da forebygger du dannelsen av bakterier.

Bruk gummihansker når du vasker huset eller har hendene lenge i vann. (Dette gjelder selvfølgelig ikke når du dusjer eller bader, men hver ekstra nøye med tørkingen etterpå).

4 kommentarer:

Anonym | 11. mars 2012 kl. 20:13 sa...

Hva slags merke bruker du ?

;)

{ Liv } | 14. mars 2012 kl. 06:09 sa...

Jeg bruker mange ulike merker, men det spørs på hvilke produkter du mener? Er det på desinfiseringen, det antibakterielle, på støpen osv :-)

Anonym | 17. mars 2012 kl. 01:58 sa...

Selve acrylen og tippene. Men, det hadde vært kjekt med en video om hvordan du legger på neglene. Kjekt og lærerikt for oss andre.

{ Liv } | 18. mars 2012 kl. 21:24 sa...

Jeg bruker Ez Flow og for det meste Calatipper. Ellers så støper jeg med former. Når det gjelder videoer angående neglestøp, så blir det nok ikke noe av det. Jeg anbefaler ikke å gjøre dette selv, jeg anbefaler å få lagt de hos profesjonelle negleteknikere. Med tanke på luft, fuktighet og i verste fall neglesopp. Ikke er jeg noe flink med videopublisering heller, så det blir ikke med det første :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine