Få mer selvtillit!

Få mer selvtillit!

Det er ofte de små tingene som skal til for å få oss til å føle oss bedre når det gjelder oss selv. Vi setter høye krav, og selvtillit er viktig. Prøv noen av disse tipsene, så skal du se at det ikke er så mye som skal til:
 
1. Gode tanker
Start hver dag med en positiv ting ved deg selv. Fokusér gjerne på gjøremålene for dagen, og bind det sammen med det. På den måten har du ubevisst startet en positiv forventning til det som skal skje.

2. Utstråling og smil
Rett deg opp i ryggen og SMIL! Holdningen er viktig, og det samme er uttrykkene dine. Hvis du venner deg til å smile ofte, utstråler du også at du er positiv og glad. Den stolte holdningen din vil også skyve deg i riktig retning. Smiler du til andre, vil andre smile igjen. Så enkelt er det!

3. Kle deg kvinnelig
Kle deg kvinnelig fra innerst til ytterst. Dropp utvasket undertøy, og si hei til blonder og silke. Bruk gjerne kjoler, skjørt og høye hæler innimellom. Gjør litt mer ut av deg selv enn du ellers ville. Det hjelper på utstrålingen. For ikke å snakke om selvtilliten!

4. Vær litt jålete
Bruk makeup selv om det er en vanlig hverdag. Man trenger ikke se ut som en sminkedukke, men litt leppestift, maskara, litt foundation og rouge gjør underverker. Det skal ikke mye til for å få litt ekstra glød.

5. Snakk om følelser
Ikke vær redd for å snakke om følelser eller gi uttrykk for usikkerhet, men heller ikke kast de i hodet på første og beste person du møter. Vent på en naturlig anledning, så blir det mer komfortabelt.

6. Sunn og kvalitetsbevisst
Du er hva du spiser, leser og ser.. Hold deg unna junk-food, det gjør deg bare sløv. Vær sunn og kvalitetsbevisst. Spis sunt, les gode bøker og blader, se film med interessant innhold.

7. Skjem bort deg selv
En massasje, manikyr, en tur til frisøren - alt etter hva lommeboka tillater. Gi deg tid til deg selv. Det er viktig for selvfølelsen. Føler man seg vel, stiger også selvtilliten.

8. Bruk tid på kroppen din
Velvære for hele kroppen er viktig. Smør deg inn med oljer og kremer. Begynn med trening: Gå turer eller jogg. Den kroppslige utstrålingen vil øke, og sende signaler om at du er trygg på deg selv. Hvis du gjennom årene har tatt avstand fra kroppen din, sender du ut negative signaler. Er du derimot trygg på din egen kropp, får du også lyst til å bruke den.
Her er tips 1 veldig viktig. Finn positive ting. Det er lettere enn du tror!

9. Bruk venninnene dine
Gode venninner er uunnværlige! Gå på byen sammen, ha jentekvelder, drikk te, diskutér. Det er mye terapi i det å utveksle råd, ideer og erfaringer. Snakk om alt, og le sammen. Ingenting er som en kveld med jentene.
Og husk, latter gir deg utstråling!

10. Positive tanker
Bruk litt tid hver dag på å tenke positive tanker. Se på deg selv i speilet. Det kan være litt rart til å begynne med, men etter en stund vil du se en forandring. Personen du ser i speilet vil ha en forventning over seg, istedet for usikkerhet.

Fra nå av skal du ikke tenke en eneste negativ tanke om deg selv.
Fra nå av er det kun positive tanker og selvsikkerhet som gjelder.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine