Fake blir aldri trendy!

Unngå å kjøpe fake!
Noen ganger kan det være vanskelig å skille fake fra ekte, med mindre du er i en av designerbutikkene til et spesielt merke. Da er du i de beste hender når du handler.
Er du derimot på et marked i for eksempel Tyrkia, og finner en "lekker Gucciveske" liggende på et av bordene, er det enkelt å vite at det er fake.

Det er ulovlig å kjøpe fake, og det kan koste deg dyrt hvis du blir stoppet i land som for eksempel Frankrike og Italia, med et fake designerprodukt i vesken. Opptil 10 000 Euro, faktisk.. Det er spesielt ille hvis du i utgangspunktet ønsket å handle et ekte produkt, men ble lurt!

Dette skal du se etter for å unngå fake produkter:

Location, Location, Location!
Kjøp først og fremst designerprodukter i en av deres butikker, merkets egne websider eller en autorisert forhandler. Da er du i trygge hender, og du vet at du har handlet de riktige sakene. Som nevnt over her, kjøp aldri såkalte designerprodukter på et marked, gateselgere eller uautoriserte websider som lokker med billig pris på liksomvarer. Da ber du om å få fake.

Riktig pris!
Kvalitet og eksklusivitet er det du betaler for når du kjøper luksusvarer. Derfor må du regne med en høy pris på ekte varer. Hvis prisen er så lav at det nesten er for godt til å være sant..ja, så er det antakeligvis det!

Håndlaget
Designerproduktene setter stor ære i å håndsy produktene sine perfekt. At det er fake kan man gjerne se ved at de jukser på steder som ikke synes så godt. For eksempel at det er sydd med stygge og slurvete sting på innsiden av lommer og på undersiden av selve produktet. I verste fall limer de bare stoffene sammen. Til og med logoen blir gjerne limt på.

Pakking og beskyttelse
Luksusforhandlere legger også mye arbeid i å pakke produktene riktig. Varene pakkes i silkepapir, det ligger ved et ekethetssertifikat med stempel og nummer for akkurat det produktet. Produktet ligger i kvalitetsbokser, og du får også alltid en pose med logo på.
Ser du at produktet ligger i - eller blir pakket i plast, så vær på vakt. Dette gjør aldri de ordentlige forhandlerene!

Feilstavelser
Produsenter av fake produkter klarer også ofte å feilstave navnet på merkene. Sjekk at ikke bokstaver er byttet om. Sjekk også at bokstaver som skal stå med store bokstaver er det, og motsatt.

Sjekk metallet
På de fleste ekte designerprodukter, vil du finne logoen til merket stemplet inn i alt metall, på alle spenner utvendig og innvendig av produktet. Så ser du ikke noen logo der, kan det tyde på at det er fake.

Les på lappen!
I ekte designerklær er lappen i klærne gjerne sydd pent på, og der står det også i hvilket land det er produsert i.

Fake klokker
Det du gjerne blir lurt trillrundt på når du handler uekte klokker, er at alle de spesielle tingene som klokken er i stand til som ekte, ikke virker på en fake. Det er fordi de som lager de uekte klokkene kun sørger for at klokken viser tiden. Alle det ekstra som klokken liksom skal kunne gjøre, virker ikke, for tid er penger også for en svindler.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine