Gjør bena klare for sommersesongen!

Etter en lang periode med tette sko og ullsokker trenger også føttene en makeover.

Fotpleie er noe du enkelt gjør hjemme. Fotbad, skrubbing og sliping, etterfulgt av en god og mykgjørende fotkrem gjør føttene klare for neglelakk i lekre farger.

Og når det er gjort, kan du løpe og kjøpe sandaler i alle regnbuens farger!
Fotbad
Ta et fotbad og fyll vannet med deilige oljer som mykgjør bena. Sitt med bena i vann i minst 15 minutter, slik at huden får myknet ordentlig. Bruk yndlingsproduktet ditt eller unn deg et nytt produkt.
Fotbad er avslappende, og gir deg varmen tilbake i hele kroppen.

Klipp neglene
Kjøp en god neglsaks eller klipper, og pass på å klippe neglene rett av så du unngår ingrodde negler. Pass på at du ikke klipper de for langt ned. Bruk heller en god neglfil, og fil de i en fin fasong til slutt. Fil også litt på toppen av neglen så du får en glatt og fin flate. Husk å rense neglebåndene, og dra de forsiktig tilbake.

Fil bort hard hud
Bruk en fotfil for å fjerne hard hud og træl. Dette er lettere etter fotbadet. Er det lenge siden du har fjernet hard hud kan det ta en stund. Bare pass på at du ikke filer for lenge, da kan det bli sårt. Pass på å tørke føttene godt før du smører de med fuktighetskrem.

Smør føttene
Masser inn en god fotkrem. Bruk god tid for det får igang blodsirkulasjonen. Dessuten er det kjempedeilig! Vær forsiktig med å smøre mellom tærne, her kan det fort bli tett og fuktig, og i verste fall kan fotsopp oppstå. Sitt med bena høyt og kos deg!

Neglelakk
Legg neglelakker i glade farger, i år er det neon og sukkertøy som gjelder! Ellers kan du legge fransk på bena også. (naturfarget negl med hvit tipp) Det gir et rent og delikat inntrykk, og går aldri av moten!

Og så...
Ut i solen med "nye" lekre føtter og sandaler med åpen tå!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine