Falske vipper på fest!

Skulle du gjerne hatt litt fyldigere vipper når festmakeup'en skal på, anbefaler jeg deg å prøve løsvipper.
Kjøp gjerne et par pakker, og øv deg litt noen dager før. Det er faktisk ikke så vanskelig, og du får virkelig fullt fokus på øynene med noen vipper ekstra.

Punktvipper eller vippedeler som består av tre til fire hår ser mer naturlig ut enn en hel stripe, men her kommer det helt an på hvilken stil og anledning du skal bruke de til.
De fleste av oss har lengst vipper på midten av øyelokket, og kortere hår inn mot øyekrokene.

For mest mulig naturlig resultat, bør du lime vippedelen på midten av vippene, helt inntil vipperoten.
Eventuelt kan du lime på flere deler utover mot siden. Har du lengst vipper ytterst, bør du feste de der.

Punktvipper er et kjempefint valg hvis du ønsker mer fylde på vippene. Lim dem på fra midten av øyelokket og utover mot siden. Jeg synes også at det er superfint å lime noen helt ytterst, for å få et nydelig dådyrblikk. Når du har prøvd deg frem noen ganger, ser du raskt hva som er finest til dine øyne.


PunktvipperDu kan få vipper i alle farger, lengder og stiler. Det er helt ubegrenset, og det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan få til. Min erfaring er at det ikke er så stor forskjell på kvaliteten på vippene, det kommer mer an på utvalget til de ulike merkene. Jeg har brukt alt fra vipper fra H&M, til vipper fra de største merkene, som for eksempel Grimas. Det som skiller de, er kvaliteten på limet. Det kan utgjøre full fiasko eller suksess! Limet som følger med i pakken, kaster jeg i søpla, så dårlig er det!
Limet jeg bruker, og synes er det beste, heter Duo eyelash adhesive. Limet er også vannfast, det er viktig å huske på.

Fremgansmåte:
Legg vippene på et papir for å unngå limsøl på bordet. Bruk et speil med forstørrende effekt når du påfører, så får du med deg alle detaljer, og du får lagt de mer nøyaktig.
Hold øyevippen med en pinsett mens du dypper den forsiktig i limet. Er limet på tube kan du bruke en q-tips. Påfør et tynt lag med lim bortover hele kanten av vippen. Så legger du den så nær kanten på dine egne vipper som mulig. Press forsiktig, og hold i ca. 5-6 sekunder så du er sikker på at det sitter.

La limet tørke, og påfør en mørk brun eller sort eyeliner for å dekke over kanten. Legg deretter på maskara for å blande dine egne vipper med de falske. Dette får også øynene dine til å virke større og mer åpne.

For å fjerne vippene igjen, bruk en pinsett og dra de forsiktig av. Husk å være nøye med å fjerne sminken med milde og gode produkter.
 
Kjendisene klarer seg ikke uten løsvipper.
Det føles godt å tenke på at de ikke har slike vakre
vipper helt naturlig, ikke sant? ;-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine