Flertonet makeup

Et ansikt kan forandres utrolig mye, ved hjelp av skyggelegging og lek med konturer, og med det kan du "justere" både på kinnben, øyne og lepper.
Og det er ikke vanskelig engang! Prøv selv:

3-D kinnben:

Å legge for eksempel lagvis med solpudder og rouge har dobbel nytte. Solpudderet får frem kinnbena og konturene i ansiktet. Det gjør at ansiktet ser mer 3-dimensjonalt ut. Legg solpuddereret under kinnbena for å se effekten. Rougen legges rett ovenfor, og skaper den fine gløden til ansiktet.

Fyldigere lepper:

Ved å bruke flertoner i teknikken på leppene, gjør at du får inntrykk av at leppene er mer definerte og fyldige. En mørkere farge rundt leppene gir mer definisjon av fasongen, og en litt lysere farge i midten reflekterer lyset, og skaper illusjon om fyldigere lepper. Her er det viktig å bruke to farger som ligger nær hverandre i fargefamilien, og at det ikke blir for stor kontrast. Fargene skal bare duses inn i hverandre.
Vi vil ikke ha klovnelooken.

Øyne:
 
Kontrastfarger på øyelokkene gir en glødende og forstørret look.
Kobberfarger for eksempel, gir en glød og illusjon om et våkent og intenst blikk. Bruker du litt mørkere toner sammen, gir det illusjon om mer avlange, mandelformede øyne.
 
Prøv deg frem, og se effekten av å bruke flere toner sammen!
 
Foto: Eric Traore
Modell: Emilie de Ravin fra Lost
 


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine