Forberedelser til perfekt makeup

Når man skal delta i selskaper, som for eksempel bryllup og jubileer eller andre store begivenheter, innebærer det ekstra pynt og stas. Da vil vi selvfølgelig føle oss ekstra fine i makeup'en også.

For å få makeup'en til å se ekstra glødende og lekker ut, trengs det litt forberedelser av huden først. Og disse forberedelsene skal gjøres noen få dager før begivenheten, slik at ikke huden ser rød og irritert ut.

Fjern alle døde hudceller med en god peeling noen dager i forveien. Huden får ny glød, og en fin og jevn overflate. Sminken sitter bedre på myk hud, og den ser også mye freshere ut. Er huden tørr, pass på at peelingen ikke er for grov.

Dagen før festlighetene er det godt med en god fuktighetsmaske som roer og normaliserer huden. God fuktighet til huden er ofte det som skal til for å få tilbake gløden.
Har du veldig tørr hud, er dette prioritering nr.1!
Bruk også gjerne et fuktighetsserum etter masken, som vil gi huden et ekstra boost.


Unn deg gjerne noen spesialprodukter. Har du ikke prøvd "askepottserum", så skal du løpe til nærmeste parfymeri og kjøpe dette fort! Dette er produkter som virker øyeblikkelig, på grunn av høykonsentrerte ingredienser. Disse produktene finner du som serum, masker og kremer, og for alle aldre. Fuktserum, rynkeserum mm. Produktene koster gjerne litt ekstra, men siden de er høykonsentrerte, trenger du bare en dråpe eller to.

Øyebryn og hårvekst ellers i ansiktet, må nappes et par dager i forveien. Huden blir gjerne rød og litt hoven etter napping, og det vil man ikke at huden skal være på selve festdagen.

God fest! Med lekker og glødende hud og makeup! :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine