Rett BH til rett antrekk

Den perfekte bh skal ikke bare få deg til å føle deg vel på innsiden, den skal også få deg til å se bra ut på utsiden.

Løse og ledige gensere eller skjorter:
Når man har på seg store plagg, er det ofte at man glemmer figuren. Dette gjør at man kan se både rundere og flatere ut. Bruk bh som løfter, slik at klærne faller pent over brystlinjen.

Ettersittende topper og overdeler:
Det er in med ettersittende plagg i blant annet mikrofiber og Lycra. Under disse overdelene vil alle sømmer og linjer synes, derfor er det penest å bruke sømløse bher, gjerne med innlegg. Dette gjemmer nesten bort hele bhen. Både sømløse og innleggsbher skaper et rundt mykt utseende, som er perfekt for ettersittende plagg.

Utringede overdeler:
Med utringede overdeler vil vi gjerne ha litt ekstra løfting og kløft, samtidig som vi ikke vil at bhen skal synes. Ett tips er å velge en bh med demi-kopp. For å få ekstra kløft, bruk push-up, for ekstempel Wonderbra.

Stroppløs:
Stroppløse bher kommer i mange forskjellige stiler og størrelser, og hver og en tilbyr forskjellige løsninger, Vil man ha noe annet en stroppløs, prøv gjerne en bandeau-bh. Stroppene ligger langt ut til siden samtidig som den løfter godt.

Dypt utringet i ryggen:
Uansett om du har på deg en pyntet kjole eller en mer hverdagslig topp som er åpen i ryggen, kan det være en utfordring å finne en bh som ikke synes. Her er det to muligheter. Du kan enten bruke en "strapless backless" bh, eller en ryggløs modell med avtagbare stropper. Det kommer selvfølgelig an på om du kan bruke stropper til dette plagget.

Topper og kjoler med halterneck-stil:
Halterneck kjoler og topper avslører så mye av skuldrene at det kan være vanskelig å finne en bh som ikke synes for mye. Prøv en bh som du kan forandre stroppene på. En "convertible bra" er det mange muligheter med. Her kan du krysse stroppene både i ryggen og rundt nakken, og mange av de kommer med stropper som er gjennomsiktige.

Ermløse topper og skjorter:
Når du bruker en ermeløs topp finnes det ikke noe verre enn å gå å passe på bh-stroppene hele tiden, slik at de ikke glir ned og synes. T-rygg på bhen får stroppene til å ligge stødigere, og de vil heller ikke falle ned eller skli nedover armen.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine