Stjel stilen - Makeup og hår ala Taylor!

Taylor Swift
Akkurat som musikken hennes, er looken myk og vakker.

For å stjele makeupstilen:

Bruk mørk brun eller lilla øyeskygge. Legg en fin linje med flytende eyeliner med en myk vinge i enden. Vingen på eyelineren er Taylors varemerke.
 
Legg en mørkebrun eller sort liner under de nedre vippene. Dus den ut og opp så den møter vingen på den flytende eyelineren.
 
Bruk en dus rosa rouge, og legg den kun på selve "eplet" av kinnene. Legg litt solpudder på kinnbenet for å få frem konturene litt ekstra.
 
Leppene streker du først opp med en lysrosa lipliner, for så å fargelegge helle munnen med den. Legg lipgloss over.
 
Det å legge liplineren på hele leppepartiet gjør at glossen sitter dobbelt så lenge, og gjør at leppene "popper" og ser mer fyldige ut.

 
Stjel hårstylingen:
 
Nå er det riktignok vanskelig å se hvordan håret til Taylor er festet bak, men en styling som ligner veldig, er den på bildet til høyre.  Den er også nesten skammelig enkel, så denne kan alle få til.

Taylor har i tillegg mye naturlige krøller, så hvis du ønsker mer volum til dette oppsettet, skal du før du setter det opp, gå over med krølltang eller bølge det med en rettetang først. Men det er selvfølgelig smak og behag.

Med en såpass enkel frisyre som dette, kan du tillate mer makeup, og du kan adde pynt som for eksempel blomster, glitrespenner, bånd osv.
Her er det bare fantasien som stopper deg :-)

Pass på at spennene du fester med er så usynlige som mulig.
Her kan du bruke noe av pynten til å skjule med.
 
Fremgangsmåte:
 
 
Enklere kan det vel nesten ikke bli? :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine