De 7 vanligste spørsmålene i parfymeriet!


I de fleste parfymerier kan du benytte deg av en gratis makeupkonsultasjon. Her kan du få tips og råd om hvilke farger du kler, hvordan du skal legge makeup, og hvilke produkter som er riktige for deg og din hudtype og hudtone.

Du kan også få lagt makeup, slik at du kan få se produktene på, og parfymeriet får reklamert for varene sine.
Bare tenk over at selv om det er gratis, er det nesten forventet at du skal handle noen av produktene du får prøve.

Mange av de ansatte hos parfymeriene er utdannet enten hudpleiere eller makeupartister, og de kan ha mange tips og råd å dele med deg, men det kan også være omvendt.

Sørg for å få prate med noen som har greie på hva de snakker om.
Produktene er som regel dyre, og det er umulig å få byttet hvis du har åpnet pakningene.

Her er svarene på de 7 vanligste spørsmålene:

1. Hva er beste måte å dekke over kviser og urenheter?
Være nøye med forbehandlingen! Rens huden hver dag, og bruk en god peeling 1-2 ganger i uken. Da vil du ha en jevnere og mykere hud å legge makeup på. Har du tørre partier i huden, bruk et fuktighetsserum. Serum virker dypere, og vil myke opp de tørre områdene. Husk en god fuktighetskrem etterpå.
Neste steg er en concealer som vil dekke over urenhetene mye bedre på en hud som er jevn og fin med nok fukt. Bruk en pensel til å påføre concealeren med. Ikke bruk fingrene, da vil produktet sitte igjen på fingeren din i stedet for på huden.

2. Noen tips for raskt å oppgradere den normale hverdagslooken
Påfør litt ekstra farger på øyne og i kinn, og en fuktkrem med litt skimmer. Igjen er et serum det optimale for ekstra fukt, næring, beskyttelse og øyeblikkelig glød. Mange serum har også lysreflekterende ingredienser, noe som er med på å gi en utglattende effekt.
Eller les dette innlegget, hvordan oppgradere makeup fra jobb til fest - HER

3. Jevnere hudtone
Jevn ut rød og ujevn hudtone med en god foundation og concealer. Noen merker selger også disse produktene som en duo, og dermed er de perfekt tilpasset hverandre i fargene. Det er også lettere å mikse de sammen, og du kan bruke produktene hele året ettersom hvor brun eller blek du er.

4. Hvordan få makeupen til å holde lengst mulig?
En god primer før makeupen legges er et must, spesielt til de anledningene som sminken skal være ekstra fin, og sitte ekstra lenge. For eksempel til bryllup og andre store feiringer. Husk forarbeidet med rens og peeling eller maske for jevnere hud med mer glød!

5. Hvordan jevne ut eller lysne mørke flekker. (Pigmentflekker, solskader mm.)
Prøv en rik nattkrem med C-vitaminer. En nattkrem er ekstra effektiv da den gjerne har mer aktive ingredienser som jobber mer effektivt når huden hviler. Nattkremer både reparerer og mykgjør huden. Har du problemer med pigmentflekker og andre solskader, skal du også være ekstra nøye med høy solfaktor i produktene. Bruk heller en selvbruningskrem for å få farge.

6. Hvordan få "lengre" øyevipper uten å måtte bruke vippeextensions?
Legg maskara på annenhvert øye, lag for lag. Legg først på det ene, så det andre, og så går du tilbake til det første øyet igjen, mens maskaraen fortsatt er nylagt. Legg også eyeliner på innsiden av de øvre vippene for å unngå et felt uten farge. Gå også over de øvre vippene med en flytende eyeliner for å få farge på vippene, fra rot til tupp. Dette vil ikke bare få vippene til å se lengre ut, men også kraftigere. Disse triksene er spesielt effektivt for de med små eller asiatiske øyne. For ikke å snakke om hvor fint dette gjør seg på bilder!

7. Hvordan skal jeg få til en langvarig dekkeeffekt på huden?
Her er igjen en primer viktig for å få et langvarig og fint resultat på både foundation og pudder. Med en primer av god kvalitet vil makeupen holde seg kjempefin hele dagen. For å freshe opp, kan en pudderfoundation være lurt å prøve. Den gir huden et mykt inntrykk, og lager en litt silkeaktig look, og minimerer porene. Det får også opp gløden i huden, og demper eventuell rødhet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine