Fra jobb til fest! Beauty to go!

Skal du ut rett etter jobb eller skole, trengs det litt planlegging. Med de rette produktene og noen få lure tips du skal få av meg nå, kan du forvandles fra jobb til danseklar på mindre enn 20 minutter!

Bittesmå toaletter, begrenset med speil og dårlig belysning gjør sitt til at man kan få problemer med å ordne seg skikkelig når man skal ut etter jobb.

For å unngå uhell og samtidig spare tid, er det lurest å ikke fjerne makeup'en du allerede har på. Bruk heller en fuktighetspray til ansiktet. Det er mange merker som fører dette, men en som jeg synes er god er Clarins Fix' Make-Up Refreshing Mist. Denne er forfriskende, forlenger holdbarheten og gløden i makeup'en, og holder på fukten i huden lenger.

Vi kan alle se litt trøtte og slappe ut etter en lang dag. Jeg sier bare, takk og lov for concealeren! Ved å påføre en ørliten mengde under øynene, kamuflerer du godt, og får tilbake gløden. Concealere flest inneholder lysreflekterende ingredienser som gir det lille ekstra til makeup'en.


Til kvelden ønsker man gjerne litt kraftigere farger, også på leppene. Legg en god primer, gjerne i geleform. Denne "plumper" leppene så de ser fyldigere ut, men den får også leppestiften til å sitte lenger.
Trykk et papir på leppene og fjern det overflødige. Legg deretter leppestift en gang til.
Avslutt med en gloss med masse glans!
 
Frisk opp makeup'en du allerede har rundt øynene, ved å gjøre fargene mer intense og klare.
Husk at det er viktig å bruke de produktene som allerede er brukt tidligere på dagen, så ta de med deg.
Smoky eyes er faktisk ganske så enkelt å legge hvis du har litt dårlig tid, da man ikke trenger å være så ekstremt nøye med presisjon. Bruk en øyeskygge av god kvalitet og som blander seg lett med de andre fargetonene.
Den aller letteste og raskeste versjonen av smoky eyes er å for eksempel legge en mørk grå eller brun kremskygge midt under og over øyet for den intense looken.
 
Se også steg for steg til smoky eyes HER! 


Er det føner på toalettet eller rommet du ordner deg på, anbefaler jeg at du blåser litt luft gjennom håret. Det får tilbake glans og volum og vil se nystylet ut. Blås igjennom med den varme luften.
Bli stående opp ned med hodet noen få sekunder, til håret er blitt kaldt, og kast håret tilbake igjen. Da vil håret holde seg fint lenge.

Bruk en holdspray for å fikse frisyren slik du vil ha den.


Fiks ferdig, og ready to go på ca 20 minutter! :-)

 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine