Makeup: Skjul "skavankene!"


Vi er vel alle enige om at vi er altfor "flinke" til å fokusere på det vi ikke liker ved oss selv.

Vi synes selv vi er for tykke, for tynne, for slapp hud, for bleke osv. Og vi disser oss selv mer enn gjerne når det kommer til utseendet også.


Har du egentlig tenkt på at vi alle har noe som andre skulle ønske at de hadde?

Akkurat som når vi misunner andre noe? Tenk over det, for det er faktisk helt sant :-)

Dette innlegget handler først og fremst om ansiktet og hvor mye man kan trylle med makeup'en, men prøv også å tenke slik om resten av kroppen også, når det gjelder klær og tilbehør.

Så skal du se at tankene straks blir mer positive, og at det går opp for oss, at jammen er ikke vi noe verre enn andre! Så det så! ;-)


Så...

Når du vil fjerne fokus og for eksempel gjøre enkelte trekk i ansiktet mindre, husk å fremheve andre deler! Hvis du er misfornøyd med for eksempel nesen din, så finn det du er mest fornøyd med og fremhev dette med riktig makeup. Det kan i stedet være øynene eller leppene. Eller omvendt.

Er det midten av ansiktet du vil fjerne fokuset fra, skal du unngå en veldig mørk leppestift. Det vil nemlig gi motsatt effekt. Du skal ikke unngå farge, men velg heller en lysere, mer diskret farge. Gjerne gloss, for det gir en forstørrende effekt og fokus på leppene i tillegg.

Visste du foresten av midten av ansiktet og nesen, vil også virke større hvis du er mørk under øynene? Bruk en concealer som er ca. én tone lysere enn huden din på de mørke områdene.

Fremhev øynene med maskara, eyeliner og litt skimmer. Skimmer åpner blikket, og gjør blikket mer intenst.

For å "åpne" ansiktet børster du litt rouge fra øverst på kinnet og opp til hårfestet. Dette vil også gjøre nesen smalere hvis du ønsker det.

Og ikke glem:
 
ALLE har noe de er fornøyde og mindre fornøyde med!
Det er viktig å finne minst en ting du er fornøyd med, for hver ting du er misfornøyd med! :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine