Gaveidé som passer for absolutt alle? SPA!

Personlig så mener jeg at det ikke finnes noe bedre enn hudpleie- og spabehandlinger. Ikke bare det at man får en herlig og babymyk hud, men i tiden man er på en behandling, så føler man seg 100% stressfri. Man klarer ikke gjøre noe annet enn å nyte, og det er nesten så man føler at man har fått et nytt liv etterpå. Dette er ganske verdifulle følelser i et samfunn som ofte går i 1000 km. i timen.Neste gang du skal kjøpe en presang til noen av de som betyr aller mest for deg, vurdér et gavekort som innebærer en spabehandling eller flere, for følelsene man får og den stressfrie tiden, er noe som vi absolutt unner de vi er mest glade i:

Hvem passer spa for? Absolutt alle!

Som for eksempel:

Mamma:
Er det noen som fortjener å slappe av på spa, så må det vel være mamma. Å gi bort spa til henne blir på en måte som å gi tilbake litt av omsorgen hun har gitt siden oppveksten, og gi henne en pause og kose seg. Book bestillingen for henne eller gi gavekort så hun kan velge selv.

Til kjæresten:
Finnes det vanskeligere å kjøpe gave til? Jeg synes det er så utrolig vanskelig å finne på noe til gutter og menn, enda de mener selv at de er lite kravstore og trenger lite. Man vil jo gjerne imponere litt ovenfor mannen i sitt liv også. Kjøp en god massasje til han, sammen med for eksempel en barberbehandling. Eller hva med en parbehandling, så kan dere kose dere side om side med massasjen? Dette kan være en super idé hvis du vet at han kanskje vil synes at det er ukomfortabelt å gå alene.


Bestevenninne/ venn:
Her snakker vi om en person som antageligvis har vært i gjennom tykt og tynt med deg, både når det gjelder vanskelige og morsomme ting. Spa er derfor en perfekt gave for å vise hvor glad og takknemlig du er for å ha denne personen i livet ditt. Her kan man også selvfølgelig gå sammen. Hva med for eksempel en herlig aromaterapitime sammen? Og så kan hun få lagt makeup etterpå, som en ekstra overraskelse, og så går dere og speiser som en avslutning på kvelden.

Kollegaer:
Det kan være vanskelig å vite akkurat hva man skal kjøpe til kollegaer, for dere kjenner hverandre kanskje ikke godt? Men det er veldig viktig å vise at du setter pris på de du jobber med hver dag også, og hva passer vel bedre da, enn et gavekort på spa. Er det noen som vet hvor stresset livet ditt kan være, så er det kollegaene, og det gjelder også for dem selv. En time med total avslapning og utestengelse av hverdagen er perfekt å gi til kollegaer.

Barna dine:
Har du barn kan det være en god idé å bruke tiden sammen på. Hva med en mor- og datterdag sammen på spa for ansiktsbehandlinger eller manikyr?

På spa finnes behandlinger og velvære for absolutt alle, så neste gang du lurer på hva i all verden du skal gi i gave til en av dine nærmeste, gi et gavekort eller en behandling på SPA!0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine