Hold orden på smykkene!


Jeg hadde opprydning i smykkene mine her forrige dagen jeg.. Herregud som det så ut! Ting hang fast ihverandre, noe ble faktisk ødelagt også fordi det bare var en stor kjerv.
Ikke minst så fant jeg frem igjen smykker som jeg hadde glemt at jeg har, bare fordi det har vært kaos, så det var jo lykke :-)
Det er ganske kjedelig å ikke finne akkurat det smykket som passer godt sammen med akkurat det antrekket bare fordi alle smykkene ligger kjervet sammen nede i en eske. Ringer, kjeder, armbånd - helt sammensuriet, øredobber som man bare finner den ene av osv. Nei, det var virkelig på tide og veldig deilig å få litt orden der igjen ja :-)

Noen tips til orden i smykkene:

Hold dyre og billige smykker adskilt
Man  ikke ha smykkene sine i et skrin, men alle mine dyre smykker ligger i et fint smykkeskrin. Da vet jeg hele tiden hvor de er, og jeg slipper å oppleve at det plutselig er diamantøredobber jeg mangler en av. Det er også mye lettere å holde orden i et smykkeskrin, hvor hver ting har sin plass.

Smykkeskrinet mitt til høyre, med alle smykkene jeg er mest redd for.
Alle andre smykker bruker jeg stativer til.

Bruk hengere til resten av smykkene
Til de andre trendsmykkene, og smykker som ikke er ekte kan man gjerne være litt kreativ. Jeg synes smykkene er kjempefine å la stå fremme til pynt, samtidig som jeg har god orden på dem. Det finnes så mange fine stativer som passer på smykkene for deg. Kjedehengere, stativ for både armbånd og øredobber. Jeg har ett av hvert, og da er det enkelt å se igjennom det man har.
Det beste med stativene er at smykkene ikke filtrer seg sammen.

Ikke husker jeg at jeg hadde så mye smykker, men det ble nesten som å få litt nytt tilbehør.
Mange av smykkene har jeg laget selv, det blir ofte litt billigere :-)

1 kommentarer:

{ Annelie Flodin } | 10. oktober 2011 kl. 11:19 sa...

Hei. Så bloggen din å du virker veldig intressert i make up, hudpleie, smykker og alt der til.... Jeg har noe som garantert er intressant for deg og vennene dine. sen en mail så skal jeg vise deg/dere.
Ha en strålende dag !
Mvh
Annelie Flodin
annelieflodin@hotmail.com

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine