Dårlig hud og julebord snart? Raske løsninger!

Det er rett og slett bare typisk at huden skal vise seg fra sin verst mulige side når man helst vil at den skal være perfekt..
Hvis du er avhengig av raske løsninger, men ikke er helt sikker på hvordan du skal gå frem for å få dekket urenheter eller få den lekre gløden i huden som vi vil ha på fest, så les videre:

Vi skal herme litt etter catwalkmodellene, for er det ikke deilig å tenke på at de har problemer med huden sin også? De er avhengig av raske løsninger for å se bra ut, og da må vi vite hvordan vi kan FAKE en perfekt hud, og det raskt!

Det må investere litt for å ha de rette produktene for hånden, men flere av de har du helt sikkert fra før.
Produktene jeg snakker om er selvfølgelig (har vel mast om det noen hundre ganger før)
Renseprodukter for din hudtype
Ansiktsskrubb
Primer (tips: kjøp primer som også virker som et fuktighetsprodukt)
Foundation som matcher hudtonen din perfekt (få hjelp i parfymeriet til denne)
Concealer (en halv nyanse lysere enn hudtonen din)
Løspudder

Arganolje (Argon) Denne oljen blir brukt hyppig på catwalkmodellen, nettopp fordi den har en utrolig evne til å øyeblikkelig gi glød og et nydelig skinn til huden. Den er også fenomenal til hår og negler. Det er bare noen få dråper som skal til for å få effekt. Den er stappfull av E-vitaminer, noe som gir en super antioksidanteffekt, den er fuktighetsgivende, og motvirker fet og glinsende hud. Den gjenoppretter også hudens elastitet, så den har også oppstrammende effekt. Gir glød øyeblikkelig +++! Denne er must have!

Steg 1: Rens og skrubb huden
Uansett hva du skal eller ikke skal, så er dette nr.1 for å få en jevn hud med fin glød. Ta deg god tid når du renser, og massér produktene godt inn i huden. Bruk skrubben etterpå, og fjern alle døde hudceller. Dette får virkelig frem babyhuden, og da er du allerede langt på vei til flott hud til festen. Makeupen ser nemlig ti ganger bedre ut når den legges på en ren og jevn hud. Dette tror jeg de fleste vet, men jeg må ha det med alikevel :-)

Steg 2: Primer
Primer legger seg som et silketeppe over huden, og gir inntrykk av at store porer nesten forsvinner. Urenheter vil ikke virke så fremtredende. Huden blir silkemyk. La primeren "sette" seg i huden før du går videre med foundtation.

Backstage. Fra venstre: Marc Jacobs, Alexander Wang og Anna Sui. Høst 2011.

Steg 3: Foundation og concealer
Legg et tynt lag med foundation. Husk at fargen må matche din så nær perfekt som mulig. Jo nærmere din hudtone, desto finere resultat. Jeg anbefaler å bruke en pensel som er beregnet for foundation. Da bruker du ikke så mye at det blir kakete resultat, og så får du blandet det i huden og dekket over ujevnheter mye bedre. La det "sette" seg i huden før concealeren legges på. Concealeren skal være heldekkende og legges syltynt der du trenger det. Bruk god tid og vær ekstra obs på skygger, flekker eller mørke områder i ansiktet. Gå over litt ekstra hvis du fortsatt synes at det er mørke områder.

Steg 4: Få på skinnet og gløden i huden
Her kan du bruke noen dråper med Arganoljen. Legg den på eplekinnene ved kinnbenet og på neserygge for å få ansiktet til å gløde. Til slutt bruker du pudder for å fiksere makeupen du har lagt.

Backstage. Fra venstre: Gucci, Marni, Marc Jacobs, Calvin Klein. Høst 2011.
Steg 5: Highlighter!
The one and only! Toppen av kransekaka, Mer om highlighteren finner du HER, så slipper du å bli lei av at jeg gjentar meg selv :-)

Ha en super fest - med vakker hud!

Bildene er fra:
Style.com
Googlet

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine