Polkadotnegler- Lag verktøyet selv + en utfordring du kan vinne!

Polkadotter har vært i motebildet veldig lenge.
Det kom vel for fullt på 50-tallet, for så å dukke opp igjen nå og da. Polkadottene har også satt sitt preg på neglene, for vi må jo matche her også så klart :-)

Det er kjempesøtt med polkadotter på neglene, særlig hvis man bruker pastellfarger synes jeg, men det er lett å få et tøffere preg ved å bruke hardere og mørkere farger.
Dessuten så er dette et veldig enkelt design å lage selv, uten å måtte gå til neglesalong å betale dyrt for å fine negler.

For høst og vinter 2011 var det blant annet Stella McCartney og Marc Jacobs som viste vei ved å bruke polkadotter i kolleksjonene sine. Det ble vist allerede i februar, på catwalken i New York. Riktignok ble det brukt mye større dotter enn det opprinnelige polkadotmønsteret. 


Det er ikke noe problem å få til det samme på neglene. Det kommer bare an på verktøyet du bruker.Og når mønsteret er så enkelt å lage selv, hvorfor ikke bruke ting du helt sikkert allerede har, som verktøy? Da koster det ihvertfall ingenting :-)

Utfordring til deg:
Bruk et av "verktøyene" under, og lag polkadotdesignet på dine negler. Lag gjerne din egen personlige vri, og med fargene du liker aller best.
Send meg bildene av neglene dine, og steg for steg hvordan du gjorde det. Den som har vært mest kreativ og personlig får en premie. Premien er hemmelig, men jeg kan si så mye som at det har med negler å gjøre ;-)
Bildene av de tre beste vil jeg vise på bloggen med lenke til din blogg eller webside. På denne måten kan vi kanskje snappe opp noen nye tips og ideer hos hverandre :-)
Tema for utfordringen er JUL
Er du med? Frist for å sende inn: 23. november! Send bildene til meg, på -->  livsstyle(AT)gmail.com

Stella McCartney høst/vinter 2011
Noen tips:

Tannpirkere

Dette er sikkert noe alle vet, men de lager veldig små dotter. Vil du fortsatt bruke tannpirkere, men gjerne skulle hatt litt større prikker, så går det an å dyppe den i neglelakk først, og vente til det tørker. Det gjør du til "ballen" med neglelakk på tuppen av tannpirkeren blir så stor som du vil ha den, og begynner du å dekorere neglene. Bruk trikset sammen med en du ikke dypper, for å få ulik størrelse på dottene.

Spenner og hårlus


Disse er kjempefine å bruke, for hvis du ser på tuppen av spennene og lusene, så ser du at det sitter en liten gummikule der. Denne er ulik i størrelse på de ulike spennene, så her kan du få masse variasjon på størrelsen. Har du for eksempel hårlus med pynt i form av en perle på, så er perlen veldig fin å lage store dots med.

Knappenåler

Knappenåler er fine å bruke, for de får du også i forskjellige størrelser og fasonger. Men de kan være vanskelige å holde i, man vil ikke stikke seg heller. For å få bedre grep, kan du bruke en vanlig blyant som har viskelær i enden, så stikker du bare inn knappenålen. Da får du bedre grep, og dottene blir finere.

Kulepenn

Her har du også et billig og godt verktøy som gjør at du får et godt grep og lett å få dottene like store.
Om det er en kulepenn som virker eller ikke spiller ingen rolle.

Marc Jacobs høst/vinter 2011

2 kommentarer:

{ Siv } | 17. november 2011 kl. 08:51 sa...

Synd at jeg nettopp klipte neglene, men jeg skal prøve å se hva jeg kan få til med de korte sakene jeg har nå :-)

{ Liv } | 17. november 2011 kl. 14:26 sa...

Så gøy, Siv! Det gjør absolutt ingenting om neglene er korte, det viktigste er at det er brukt ett av "hjemmeverktøyene" :-)

Nå er jeg spent! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine