SikkerhetsAPP'EN alle jenter må laste ned!


Alle de forferdelige overfallene og voldtektene som skjer i Oslo og ellers i landet, gjør at vi alle tenker mer på sikkerhet. Det er så grufulle handlinger at jeg ikke har ord, og det er sjelden for å si det sånn.
Hvor langt skal det gå før myndighetene skal få opp øynene? Det hjelper ikke å sette inn grupper som skal diskutere hva som BØR gjøres, det MÅ gjøres noe, og det NÅ!

Jeg fikk tilsendt en APP tidligere i dag, og denne bør absolutt alle laste ned mener jeg, gutta også for den saks skyld.
Den er helt gratis også.

Den heter b safe, og har innebygd GPS, som gjør at den tracker hvor du befinner deg til enhver tid.

Det aller beste med den er at du legger inn guardians, det vil si de som står deg nærmest av familie og venner, og skulle det (gud forby) skje deg noe, så trykker du på en alarm som går direkte til en av de du har ført opp som guardians.
Sammen med alarmen de mottar får de også opp på kart hvor du befinner deg. Og jo flere du fører opp som guardians, desto flere vil reise for å hjelpe deg. Genialt, og litt mer betryggende hvis du er nødt til å gå et stykke alene, eller sammen med noen for den saks skyld. Voldspersonene opptrer jo flere sammen også, husk det!

Bare se her:


Venstre bilde: Slik ser den ut, med panikknapp du trykker på for å gi beskjed til dine guardians. App'en gir deg også mulighet til "fake calls", så det ser ut som om du prater med noen. "Your location" er der du er akkurat i øyeblikket, og det samme ser dine guardians.
Bilde i midten: Når du har lastet ned app'en og valgt de du vil varsle (guardians) vil de få denne meldingen på sin telefon. Da kan de også laste ned app'en selv. Som dere ser, så førte jeg opp min kjære først, men jeg skal legge til mange flere her.
Jo flere desto bedre!
Høyre bilde: For guds skyld del appen!

Hva venter du på? LAST NED NÅ!

EDIT: Jeg glemte helt å skrive at denne app'en også finnes til Android! Takk for kommentar, slik at jeg fikk rettet opp i det :-)
Her finner du foresten Androiden: https://market.android.com/details?id=com.bipper.app.bsafe&hl=en

Lag gjerne innlegg om det du også, så flest mulig får lastet den ned. Det er ikke alle som har pepperspray eller voldsalarm, og da kan denne kanskje være redningen!

6 kommentarer:

marianne | 1. november 2011 kl. 13:55 sa...

Genial :) Den skal jeg også laste ned :)

{ Liv } | 1. november 2011 kl. 14:02 sa...

Legg ut linken i statuslinjen din på facebook, så ser alle den! :-)

Anonym | 1. november 2011 kl. 19:49 sa...

finnes denne bare hos iTunes App Store? Hadde jo vært greit for de med Android også....

{ Liv } | 1. november 2011 kl. 21:07 sa...

Hei hei Anonym, takk for at du gjorde meg oppmerksom på det, for jeg glemte helt å skrive at b safe også fås til Android! Det skal jeg rette på i innlegget med en gang :-)
Her finner du den: https://market.android.com/details?id=com.bipper.app.bsafe&hl=en

Ha en fin kveld! :-)

Klem fra Liv

Anonym | 1. november 2011 kl. 21:47 sa...

Kan de se hvor du er til en vær tid uten å trykke sos knappen? Skjønte ikke helt

{ Liv } | 1. november 2011 kl. 22:04 sa...

Anonym: Nei, de kan ikke se hvor du er med mindre du trykker på knappen.
Men hvis du gjør det, så får de opp en direktelink via google med nøyaktig hvor du er, jeg testet den tidligere i dag, så jeg vet hva som skjer hvis jeg må trykke på den. Prøv også testknappen sammen med en av de du legger inn som guardians, for da vil du se nøyaktig hva som skjer, og så er du helt sikker på at alt fungerer som det skal! Genial app altså! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine