Veiedag - Lørdag 05.11.11

Nå har jeg ikke annet å si, enn at første mål er nådd!! UNDER 70 kg veide jeg lørdag morgen!


Det var en følelse som nesten ikke kan beskrives, å se at vekten stoppet på 69,8!
Meeen, nå må jeg innrømme at jeg ikke helt har troen på at dette er helt reell vekt, siden jeg var syk i forrige uke. Så til lørdag igjen er jeg redd jeg ligger over dette her. Men vekten har vært nedom en tur, og det betyr at jeg virkelig er på vei til 60-tallet.

En annen grunn til at jeg ikke tror at vekten vil holde seg på 60-tallet riktig enda, er at jeg egentlig ikke har vært så veldig flink den siste uken. Hverken når det gjelder trening eller kosthold. Jeg har liksom følt meg litt treg, motivasjonen har ikke vært som den burde, og på fredag var vi ute og spiste, og jeg blåste i alt som hadde med kosthold å gjøre. Det fortsatte jeg med på lørdag, og også søndag... Jeg ble liksom aldri mett, jeg gikk småsulten hele tiden. Og godteribehovet var jo helt hinsides! Så det ble for mye av absolutt alt!

Men jeg depper ikke av den grunn, jeg valgte det jo selv. Så det jeg tenker nå er at da er det bare å begynne uken med friskt mot, trening og sunn mat igjen. Kanskje jeg har ødelagt litt for meg selv med denne uken, men hva så? Det viktigste er å fortsette, ikke å gi opp :-)

Foreløpig planlagt trening som er skrevet inn i kalenderen denne uken:
Mandag 7. nov. kl.20 - Body Challenge
Tirsdag 8. nov. kl. 19 - Mage/rygg
Onsdag 9. nov. kl. 20 - Body Pump
+ en time kondistrening i tillegg pr. dag.

Så dette skal gå bra! Positiv tankegang - positiv tankegang! :-)

Jeg har ikke vært så flink til å loggføre mat og trening på en stund heller, men det skal jeg gjøre oftere igjen.
Det er lettere å holde motivasjonen oppe når man må dokumentere synes jeg :-)
3 kommentarer:

{ Siv } | 7. november 2011 kl. 13:11 sa...

Et fint tall! Siden du trener styrke så er det jo et enda bedre tall ;-) Hva er planene fremover? -Kommer jeg meg ned rett under 70kg skal jeg faktisk være fornøyd; siden jeg da ikke er overvektig ifølge bmi :-)

Anonym | 7. november 2011 kl. 13:16 sa...

Gratulerer! bare fortsett å tren og spise sunt, så kommer du enda lengre ned i 60-tallsskalaen :) Kan anbefale Corebar trening om treningssenteret ditt tilbyr det :)

{ Liv } | 8. november 2011 kl. 21:28 sa...

Siv:
Tusen takk, jeg er ganske så stolt nå altså:-)Planene fremover er å trene mer kondis for å få vekk de siste 5 kiloene. Og DA, da skal jeg konsentrere meg skikkelig om styrketreningen, for det er det jeg elsker. Jeg ønsker meg definerte muskler, så da er det målet når vektmålet er nådd :-)Men vi ligger da ganske likt vi, Siv, både med vekt og mål? Gøy synes jeg! :-)

Peneperler:
Tusen takk, så koselige ord! Ja, nå skal jeg nå målet mitt altså, det vil si midt på 60-tallet! Nei, Corebartrening har de ikke der jeg trener tror jeg, men det må jeg finne ut av, tusen takk for tips! :-)

Ha en super kveld, begge to :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine