Veiedag - Lørdag 19.11.11

Denne lørdagen ble jeg mildt sagt overrasket over vektresultatet, jeg har nemlig hatt noen snikveiinger underveis denne uken.
Og på absolutt alle snikveiingene jeg har hatt har jeg ligget godt på 70-tallet. Jeg skal ikke engang fortelle hva det har gjort med humøret... Jeg er skikkelig utålmodig for tiden, for nå synes jeg at det går tregt. Men selv om jeg er utålmodig, så er jeg like motivert til trening og sunt kosthold. Denne uken har jeg heller ikke higet så mye etter godis som jeg gjorde i forrige uke. Og det har vært deilig å slippe.
Men tilbake til vekten, så var jeg helt overbevist om at dette skulle være en uke hvor jeg gikk opp i stedet for ned, og det var ingen morsom tanke når jeg faktisk har trent ekstra mye denne uken.

Så:
Vekt forrige lørdag: 69,4 kg

Vekt denne lørdagen:

Kun 300 gram ned, men HURRA alikevel!
Jeg er fortsatt på 60-tallet! Og ned er ned! Jeg er kjempeglad! :-)

Trening denne uken:


Jeg tracker treningen min med Endomondo APP, den regner ut tid, distanse og kalorier.
Aerobic er ikke Aerobic, men Body Pump. Men Endomondo har ikke noe som heter Body Pump, og da må jeg tracke etter det som ligger nærmest, selv om BP er mye hardere enn Aerobic.
Men treningen har vært bra denne uken, ikke sant? Litt stolt av meg selv :-)

Lørdagsgodtet mitt i dag har vært veldig greit. Jeg har hele uken drømt om sjokoladekaken som jeg bakte til farsdagen forrige søndag, og jeg var helt oppsatt på å bake den. Men det fikk jeg ikke tid til. (takk og lov, sparte vel meg selv for 2000 kalorier)
Istedet ble det massevis av svigermors hjemmelagede lapskaus. Det er ikke mulig å forklare hvor god den er! Og det er jo mat, ikke godis, men siden det var lørdag, spiste jeg så mye jeg bare orket. Deilig!


Ellers ble det godis i form av en bitteliten marsipangris på 65 gram. Jeg elsker marsipan, og ville helst hatt en som var mye større, men neida, jeg var flink og tok den aller minste jeg fant.
Og Allevo- og Nutrilettsjokolader. De er så gode, at når jeg fyser på godteri kjøper jeg heller disse. De inneholder ca. 200 kalorier hver, og det er bedre enn 600-700 kalorier i vanlig sjokolade. Og så har jeg druer å kose meg med.
Så dette synes jeg er kjempebra til å være en lørdag, som jeg tross alt har lov til å spise hva jeg vil.

Ha en fortsatt god helg! :-)

2 kommentarer:

{ Siv } | 20. november 2011 kl. 09:07 sa...

Er body pump mer styrketrening enn det er kondisjonstrening..? Har aldri vært på en sånn time, men har sett gjennom vinduet inn i salen at de har brukt vekter :-D Har lest noen artikler som jeg synes var interressante, som handler om det å ikke veie seg for ofte (hehe..det er så fristende, men det kan virkelig ødelegge humøret og motivasjonen hvis man ikke ser noen forbedring..): http://myrevolution.no/s/panikk-og-glede-over-vektoppgang-eller-nedgang-over-natta/

..og så har jeg lest om en mulig forklaring til hvorfor man ser ut til å stå stille, for så å rase nedover. Begynnte å tenke på det da du skrev her at du lå på over 70 hele uken..Det er noe med at når triglyserider forsvinner ut av fettcellene, binder glyserol til seg vann og fyller fettcellene med det. Når vannet så forsvinner merker man fettapet på vekten og på kroppen. Det kalles "the whoosh effect". Har ikke funnet noen ordentlig artikkel på det, så kanskje det ikke er noe vitenskapelig i det enda men.. ;-) Flink er du hvertfall, som klarer å gå ned hver uke!! :-)

{ Liv } | 21. november 2011 kl. 18:19 sa...

Body pump er begge deler, både styrke og kondis, det er det som gjør det så genialt og gøy! Vanskelig å forklare så jeg la inn en video her:
http://livmakemeup.blogspot.com/2011/11/dette-er-body-pump-video.html

Den forklaringen som du nevner her, er akkurat det jeg tror er med meg nå. Jeg har så utrolig mye vann i kroppen, så nå skal jeg ta noe sånn detox-greier, selv om jeg ikke tror på det egentlig :-) Men jeg er desperat. Mye grønn te blir det også fremover, og så håper jeg at det løsner for alvor. Jeg fikk beskjed på treninga også, at man kommer til et punkt, hvor kroppen holder på alt, men når man først er over det, DA skjer det ting. Og det høres ut som det du har lest om. Men jeg gir IKKE opp! 69,1 er bedre enn 79,3 som jeg veide i slutten av juli! :-)

Ha en super kveld da Siv! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine