Makeuptips for rødtopper!


Makeuptips:

Mange med naturlig rødt hår har fregner, noe som er superfint! Men enten om du vil la de synes ved å bruke en naturlig base, eller om du vil dekke dem ved å bruke en foundation med mer pigmenter så er det viktig å bruke det samme i hele ansiktet. Ellers kan resultatet bli ujevnt og flekkete. Det er også ekstra viktig å finne den perfekte nyansen på foundationen, så ikke fregnene blir grålige.

De aller fineste fargene til rødt hår er gull, bronse og kobber. Naturfarger er også kjempefint. Har du i tillegg grønne øyne er det superfint med lilla- og burgundertoner. Dette er kontrastfargene til grønt, og vil få fargen på øynene til å poppe. Grønt er igjen kontrastfargen til det røde håret, så dette vil være en perfekt kombinasjon!

Røde lepper er kjempelekkert, bare pass på å finn rødtonen som passer best til huden din. Har du varm undertone i huden er det finest å gå for en rødfarge med gule undertoner. Kald undertone kler best rødt med blåtoner i seg.

I stedet for å bruke sorte farger rundt øynene, skal du i stedet prøve bruntoner. Sot med mørkebrune farger i stedet for sort. Brun maskara er også finest. Enkelte merker har veldig mørk brun farge på maskaraen, så du trenger ikke tenke på at det skal bli for blasst. Det gir et mye mykere inntrykk til ansiktet.

Bruk gjerne solpudder selv om du har en lys porselenshud. Men vær forsiktig med å bruke for mye, og unngå de med for mye oransjetoner i.

Ikke "fargelegg" brynene dine helt tette, og gå for rødtoner i fargen så det ser naturlig ut. En "regel" er å gå en tone dypere enn håret ditt, men prøv deg frem. Husk at bryn som er tegnet feil synes på hele utseendet. Gå for øyebrynsskygge i stedet for blyant. Det gir et mykere og mer naturlig inntrykk.

Se også:

Bildene er googlet.


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine